Menu

Kindermode voor alle leeftijden

Het is niet altijd leuk om met kleine kinderen door een drukke winkelstraat te slenteren. Kies voor Jansen-Noy en profiteer van alle kindermode onder één dak. Je kinderen vermaken zich in de speciale kidscorners, terwijl jij je laat inspireren door de vele merken in de Junior Store. Zo wordt winkelen wél leuk! Bij Jansen-Noy vind je een groot aanbod van diverse merken voor alle leeftijden, van baby tot tiener.  

Merkkleding voor jongens en meisjes

Bij Jansen-Noy vind je mode voor het hele gezin, ook voor de allerkleinsten. Is je zoontje op zoek naar de coolste outfits voor op het schoolplein? Of wil je dochter zich iedere dag een prinses voelen in een mooie jurk? Alle mogelijke trends zie je terug in de kinderkleding-collectie van Jansen-Noy. Kleding voor jongens en meisjes in de hipste trendkleuren shop je gemakkelijk online in de webshop of in de winkel. Onze Junior-afdeling biedt een scala aan toonaangevende merken zoals CKS, Gymp, Indian Blue Jeans, Le Chic, Monny, Virginio en Like Flo. Laat je inspireren in Sevenum. We zien je graag!

Kindermode betaalbaar

Heb je net een compleet nieuwe garderobe voor je kinderen aangeschaft, zijn ze er alweer uitgegroeid! Het is belangrijk dat kinderkleding goed past en van hoge kwaliteit is. Dan gaan outfits langer mee, en heeft een kleiner broertje of zusje er misschien nog plezier van. Bij Jansen-Noy selecteren we dan ook de beste toonaangevende kindermerken voor een kleinere portomonnee. Betaalbare kindermode van hoge kwaliteit Mix en Match verschillende merken en ga de deur met de leukste, spinternieuwe en betaalbare kinderkleding. Zodat jouw kinderen stralen in de allerleukste outfits.