Menu

Liefde voor lingerie

Je lekker in je vel voelen, zelfverzekerd en speciaal. Dat wil toch iedereen? Dat is de kracht van mooie lingerie. Op onze lingerieafdeling in de winkel hebben we oneindig veel keuze, voor elke vrouw en ieder moment. Plus een groot aanbod bad- en nachtmode. Van exclusief tot lekker basic. Altijd stijlvol en perfect passend. Online verkopen wij geen lingerie en badmode.

Een greep uit onze lingeriemerken: Marie-Jo, Twist, Prima Donna, Mey, Lingadore, Lisca, Oroblu, Ringella, Essenza, Pastunette en Charlie Choe.

Een greep uit onze badmodemerken: Cyell, Beachlife, Pastunette, Lingadore en Sunflair.

Lingerie setje voor dames kopen

Je lekker in je vel voelen, zelfverzekerd en speciaal. Dat wil toch iedereen? Dat is de kracht van mooie lingerie. Als jij je mooi voelt in je lingerie krijgt je zelfvertrouwen een echte boost. Dat ene lingerie setje geeft je net dat beetje extra om je dag te rocken! Bij Jansen-Noy hebben we een fantastische collectie vol mooie lingerie sets met vele combinaties van bh’s met bijpassende string, slip of boxer. Verwen jezelf eens met een mooie lingerie set van de collectie lingerie van Jansen-Noy, met merken als Marie-Jo, Twist, Prima Donna, Mey, Lingadore, Lisca, Oroblu, Ten Cate, Ringella, Essenza, Pastunette en Charlie Choe.

Trakteer jezelf op een mooie lingerie set

Er zijn veel momenten te bedenken waarop jij jezelf op een complete lingerie set mag trakteren. Misschien zit je even niet zo lekker in je vel, heb je iets te vieren of wil je een nieuwe lingerie set gewoon omdat je het verdient. Het uitpakken van een nieuw lingerie setje zorgt instant voor een lach op je gezicht en laat je figuur shinen. Wie wordt daar nu niet gelukkig van?

Lingerie collectie van Jansen-Noy

Bij Jansen-Noy hebben we lingerie setjes voor iedereen. Fijne basic sets, die ideaal zijn voor een gewone dag. Deze comfortabele sets zijn volgens ons een echte musthave en niet weg te denken uit je lingerie lade. Naast een mooie basic set kan je bij ons ook terecht voor wat meer luxe lingerie. Met mooie kanten sets, is onze collectie adembenemend en onweerstaanbaar sexy.

Hulp nodig bij het kopen van een lingerie set?

Wil jij graag een lingerie setje kopen, maar kom je er niet helemaal uit? Onze Fashion Guides helpen je graag aan een mooie lingerie set waar jij in gaat stralen! Op onze lingerieafdeling in de winkel hebben we oneindig veel keuze, voor elke vrouw en ieder moment. Wij inspireren je graag!