Menu

Vermaakservice

Jouw kleding wordt snel en vakkundig vermaakt, door de gouden handjes van de coupeuses en coupeurs in ons eigen atelier. Onze toegewijde coupeuses zijn meesters in hun vak, met jarenlange ervaring in het aanpassen van kleding. Of je nu een nieuwe jurk hebt gekocht die net een beetje te lang is of een (trouw)pak dat moet worden ingenomen, ons team staat voor je klaar!

Wil je graag zien hoe onze coupeuses en coupeurs te werk gaan? Dat kan! We hebben naast ons grote atelier achter de schermen, ook een kleinschalig atelier in de winkel. Zes dagen per week zie je hier onze coupeuses en coupeurs aan het werk. 

Gratis vermaakt

Kers op de Taart-kaart
Ben of word je gast? Dan wordt jouw kleding gratis vermaakt in het atelier. Zo ga je de deur uit met een goed passende outfit én een glimlach. En dat zien we graag! 

*m.u.v. SALE artikelen.
Bekijk loyalty programma

Jansen-Noy Vermaakservice: kleding vermaken in Sevenum

Heb je net een nieuwe outfit gekocht, maar is deze net een beetje te lang of te kort? Of heb je een (trouw)pak op het oog dat moet worden ingenomen? Dan is de vermaakservice van Jansen-Noy in Sevenum de perfecte oplossing. Onze coupeuses en coupeurs zijn meesters in hun vak en hebben jarenlange ervaring. Zes dagen per week werken onze coupeuses en coupeurs aan het innemen van rokken, inkorten van broekspijpen of uitleggen van een naad.

Onze toegewijde coupeuses en coupeurs zijn meesters in hun vak, met jarenlange ervaring in het aanpassen van kleding. Of je nu een nieuwe jurk hebt gekocht die net een beetje te lang is of een (trouw)pak dat moet worden ingenomen, ons team staat voor je klaar! We kunnen je kleding aanpassen aan jouw persoonlijke stijl of maat. We kunnen ook reparaties uitvoeren, zoals het inzetten van knopen of het repareren van een gescheurde zoom.

Voordelen

Wij streven ernaar om jouw kleding zo snel mogelijk te vermaken. In de meeste gevallen kunnen wij jouw kleding binnen 1 week afmaken. Ben of word je gast? Dan wordt jouw kleding gratis vermaakt in het atelier. Zo ga je de deur uit met een goed passende outfit én een glimlach. En dat zien we graag!