Menu

Grand Café Juffrouw Jansen

Fashion & Food
Menukaart

Grand Café Juffrouw Jansen

Puur & ambachtelijk genieten
Begin je winkelbezoek met een rustig ontbijt. Of neem even pauze, met een lekkere kop koffie of een verfrissende smoothie. Natuurlijk kun je bij ons ook overheerlijk lunchen, of bijkletsen met vrienden onder het genot van een uitgebreide high-tea. Tijdens koopavonden verrassen we je met iets lekkers als diner of bij de borrel.

We trappen het modeseizoen af met onze vernieuwde menukaart . Daaraan hebben we onder andere de Jubileumdeal toegevoegd, plus een groot aantal bewuste keuzes. Heb je een allergie? Ook dan is er volop keuze! Wanneer kom je proeven?

Veelgestelde vragen

Moet ik reserveren bij Grand Café Juffrouw Jansen?
Nee, het is niet nodig om te reserveren. Maar wil je verzekerd zijn van een plekje, mag je altijd bellen naar onze klantenservice.
Hoe kan ik reserveren bij Grand Café Juffrouw Jansen? En kan dit ook voor groepen?
Dit kan telefonisch via 077 467 2929.
Hoe kan ik mijn bestaande reservering wijzigen?
Dit mag je telefonisch doorgeven via  077 467 2929.
Wordt er rekening gehouden met allergieën?
Ja zeker! Wij hebben een allergenen menukaart.
Kan ik een cadeaukaart bij Grand Café Juffrouw Jansen kopen en besteden?
Ja! In ons Grand Café kan je de cadeaubon halen. De cadeaubon is verpakt in een prachtige cadeauverpakking en je kiest zelf het bedrag. Een feestje om te geven én om te krijgen.

Hoe contact ik grand café Juffrouw Jansen?
Je mag contact opnemen via 077 467 2929.
Hoe kan ik solliciteren bij Juffrouw Jansen?
Neem een kijkje op onze Werken Bij pagina en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Genieten bij Juffrouw Jansen

Een dagje winkelen bij Jansen-Noy is meer dan alleen genieten van de laatste mode voor jong en oud. Voor gastvrijheid en ouderwetse gezelligheid ben je bij Juffrouw Jansen aan het juiste adres! Met zorg geselecteren wij enkel de beste ingrediënten uit de regio: puur, eerlijk en dagvers. Alleen het beste is goed genoeg. Typisch Juffrouw Jansen.

Begin je winkelbezoek met een heerlijk ontbijt bij Juffrouw Jansen. Of neem even een pauze, met een heerlijk kopje versgebrande bonenkoffie en vers ambachtelijk gebak. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor een overheerlijke lunch, met liefde gemaakt door onze chefkoks.

Ieder modeseizoen trappen we af met een nieuwe menukaart. Laat je verrassen en verwennen door de menukaart die bestaat uit pure en smakelijke kleine gerechten. Van onze heerlijke sandwiches op ambachtelijk oerbrood of (wit) spelt, vegan burgers, tot aan een klassieke tosti en een verse zoete aardappel/paprika soep. Genieten is gegarandeerd! 

Weinig tijd? Vraag naar onze to go service!