Menu

Juffrouw Jansen

Begin jouw bezoekje aan onze winkel met een rustig ontbijtje voor een goede start. Of wil je liever even pauzeren tijdens het winkelen? Proef dan vooral onze verschillende soorten koffie en verfrissende smoothies. Geniet van een complete kleurrijke lunch of klets gezellig bij met vrienden over een tot-in-de-puntjes verzorgde high-tea. 
Bekijk menukaart

Veelgestelde vragen

Moet ik reserveren bij Grand Café Juffrouw Jansen?
Nee, het is niet nodig om te reserveren. Maar wil je verzekerd zijn van een plekje, mag je altijd bellen naar onze klantenservice.
Hoe kan ik reserveren bij Grand Café Juffrouw Jansen? En kan dit ook voor groepen?
Dit kan telefonisch via 077 467 2929.
Hoe kan ik mijn bestaande reservering wijzigen?
Dit mag je telefonisch doorgeven via  077 467 2929.
Wordt er rekening gehouden met allergieën?
Ja zeker! Wij hebben een allergenen menukaart.
Kan ik een cadeaukaart bij Grand Café Juffrouw Jansen kopen en besteden?
Ja! In ons Grand Café kan je de cadeaubon halen. De cadeaubon is verpakt in een prachtige cadeauverpakking en je kiest zelf het bedrag. Een feestje om te geven én om te krijgen.

Hoe contact ik grand café Juffrouw Jansen?
Je mag contact opnemen via 077 467 2929.
Hoe kan ik solliciteren bij Juffrouw Jansen?
Neem een kijkje op onze Werken Bij pagina en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Welkom bij Juffrouw Jansen!

Voor gastvrijheid en ouderwetse gezelligheid ben je bij Juffrouw Jansen aan het juiste adres. Begin jouw bezoekje aan onze winkel met een rustig ontbijtje voor een goede start. Of wil je liever even pauzeren tijdens het winkelen? Proef dan vooral onze verschillende soorten koffie en verfrissende smoothies. Geniet van een complete kleurrijke lunch of klets gezellig bij met vrienden over een tot-in-de-puntjes verzorgde high-tea.

Ambachtelijk & puur


Je kunt bij ons terecht voor een lekker kopje koffie, een ontbijtje of lunch tot gezellige hapjes of een high tea. Ontdek onze heerlijke brioches, salades, sandwiches en klassieke tosti's. Of geniet van een heerlijke high tea (op reservering). Een ding is zeker, wij kunnen niet wachten om jullie heerlijk in de watten te leggen met onze ambachtelijke en pure gerechtjes.  Alleen het beste is goed genoeg. Typisch Juffrouw Jansen!