Menu

Wij zijn Jansen-Noy

Winkelen bij Jansen-Noy is een beleving! Laat je verrassen door inspirerende mode voor dames, heren, tieners en kids. Voor elke gelegenheid, compleet met schoenen, lingerie en accessoires.

Meer dan 300 toonaangevende merken onder één dak. En volop keuze op onze webshop. Zo vind je altijd wat je zoekt. En nog veel meer!

  • Mode voor het hele gezin
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Meer dan 300 topmerken op 4500 m2
  • Geweldige persoonlijke fashion services

Enjoy Jansen-Noy sinds 1933

Historie
In 1933 is Jansen-Noy gestart als een kruidenierswinkel van 20m2. Vele uitbreidingen later zijn we gekomen tot de huidige 4500m2 met alles onder een dak voor een compleet dagje uit in mode. Met veel oog voor detail zetten we inmiddels dan ook al vier generaties lang de stijlvolle puntjes op de J!
Lees meer

Altijd met een lach

Over ons
Zin een een dagje uit in mode? Bij Jansen-Noy ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is zorgvuldig voor jou geselecteerd en onze Fashion Guides staan voor je klaar. Winkelen wordt nóg leuker met een dagverse lunch of een gezellige high tea.
Alle extra services

De leukste Fashion events & extra shopdagen

Fashion Agenda

Kom in feestelijke stemming tijdens onze fashion events en Open Zondagen. Bekijk de agenda en laat je inspireren. Wij helpen je graag!

Bekijk de Fashion Agenda

Personal Shopping

Wij inspireren je graag!
Onze Fashion Guides helpen je graag met verrassende combinaties of die ene fijne broek waar je al zo lang naar op zoek bent. Onze Fashion Guides weten alles over de nieuwste trends en de do's en don'ts op fashiongebied.
Plan een afspraak

Welverdiende Shopbreak

Puur & ambachtelijk genieten
Een dagje winkelen bij Jansen-Noy is meer dan alleen genieten van de laatste mode voor jong en oud. Begin je winkelbezoek met een heerlijk ontbijt of neem een pauze, met een heerlijk kopje versgebrande bonenkoffie en een vers ambachtelijk gebak.
Lees meer

Onze afdelingen

Een complete outfit voor iedereen
Bij Jansen-Noy kies je uit meer dan 300 toonaangevende merken onder één dak. Kleding voor elke gelegenheid, compleet met schoenen, lingerie en de mooiste accessoires. Altijd een outfit die bij je past.

Ontdek onze afdelingen