Menu

Wij zijn Jansen-Noy

Winkelen bij Jansen-Noy is een beleving! Laat je verrassen door inspirerende mode voor dames, heren, tieners en kids. Voor elke gelegenheid, compleet met schoenen, lingerie en accessoires.

Meer dan 300 toonaangevende merken onder één dak. En volop keuze op onze webshop. Zo vind je altijd wat je zoekt. En nog veel meer!

  • Mode voor het hele gezin
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Meer dan 300 topmerken op 4500 m2 
  • Geweldige persoonlijke fashion services
Openingstijden & Contact

Openingstijden & Contact

Wij staan met een glimlach voor je klaar!

Contactpagina
Werken Bij & Vacatures

Werken Bij & Vacatures

Niks leukers dan anderen inspireren met de mooiste mode! Ook deel uitmaken van ons stralende team? Check onze vacatures!

Bekijk vacatures
Personal Shopping

Personal Shopping

Onze Fashion Guides helpen je graag met verrassende combinaties of die ene fijne broek waar je al zo lang naar op zoek bent. Onze Fashion Guides weten alles over de nieuwste trends en de do's en don'ts op fashiongebied.

Lees meer
Fashion Agenda

Fashion Agenda

Kom helemaal in feestelijke stemming, met onze fashion events en open zondag. Bekijk de agenda en laat je inspireren. Laat de kerst maar komen!

Bekijk Fashion Agenda
Extra Services

Extra Services

10 redenen die Jansen-Noy extra speciaal maken. Bij ons wordt winkelen een bijzondere beleving!

Lees meer
Juffrouw Jansen

Juffrouw Jansen

Een dagje winkelen bij Jansen-Noy is meer dan alleen genieten van de laatste mode voor jong en oud. Begin je winkelbezoek met een heerlijk ontbijt of neem een pauze, met een heerlijk kopje versgebrande bonenkoffie en een vers ambachtelijk gebak.

Lees meer