Menu

NOY SELECTION

Maak kennis met NOY SELECTION, het gloednieuwe sublabel van Jansen-Noy. NOY presenteert zorgvuldig gekozen items uit de meest prachtige merken en collecties in streetwear en herenmode. Met een verfrissende benadering inspireert NOY je om het beste in jezelf naar boven te halen, met kleding die past bij de persoon die je wilt zijn. NOY is toonaangevend, eigentijds en maakt scherpe selecties uit een breed scala van vertrouwde merken en de nieuwste modetrends.
Ontdek de collectie
NOY
Barbour
Jas Royston
€ 249,95
NOY
CP Company
T-shirt
€ 149,00
NOY
Olaf Hussein
Camera tas
€ 70,00
NOY
Olaf Hussein
Hoodie
€ 120,00
NOY
Ampère Amsterdam
T-shirt August
€ 145,00

NOY SELECTION

aak kennis met NOY SELECTION, het gloednieuwe sublabel van Jansen-Noy. NOY presenteert zorgvuldig gekozen items uit de meest prachtige merken en collecties in streetwear en herenmode. Met een verfrissende benadering inspireert NOY je om het beste in jezelf naar boven te halen, met kleding die past bij de persoon die jij wilt zijn. NOY is toonaangevend, eigentijds en maakt scherpe selecties uit een breed scala van vertrouwde merken en de nieuwste modetrends.

Merken collectie

Een greep uit de NOY SELECTION collectie: Ampère Amsterdam, Barbour, Filippa K, Libertine Libertine, NN.07, Olaf Hussein, Polo Ralph Lauren, The New Originals, Aspesi, CP Company, Jacob Cohen, Paul & Shark & Paul Smith.