Menu

NOY

Maak kennis met NOY SELECTION, het gloednieuwe sublabel van Jansen-Noy. NOY presenteert zorgvuldig gekozen items uit de meest prachtige merken en collecties in streetwear en herenmode. Met een verfrissende benadering inspireert NOY je om het beste in jezelf naar boven te halen, met kleding die past bij de persoon die je wilt zijn. NOY is toonaangevend, eigentijds en maakt scherpe selecties uit een breed scala van vertrouwde merken en de nieuwste modetrends.
Ontdek de collectie

NOY launch

#NOY
Samen met collega's, onze trouwste klanten, leveranciers en partners, vierden we met verfrissende NOY pilsjes en heerlijke cocktails de launch van NOY! Het was een avond vol inspiratie en verhalen van NOY ambassadeurs. Ons hoogtepunt? De boeiende visie en passie van Olaf Hussein. Much love naar iedereen die erbij was voor het vieren van deze mijlpaal met ons.

NOY SELECTION

Maak kennis met NOY SELECTION, het gloednieuwe sublabel van Jansen-Noy. NOY presenteert zorgvuldig gekozen items uit de meest prachtige merken en collecties in streetwear en herenmode. Met een verfrissende benadering inspireert NOY je om het beste in jezelf naar boven te halen, met kleding die past bij de persoon die jij wilt zijn. NOY is toonaangevend, eigentijds en maakt scherpe selecties uit een breed scala van vertrouwde merken en de nieuwste modetrends. Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk onze NOY Instagram pagina.

Merken collectie

Een greep uit de NOY SELECTION collectie: Ampère AmsterdamBarbourFilippa KLibertine LibertineNN.07Olaf HusseinPolo Ralph LaurenThe New Originals (TNO), AspesiCP CompanyJacob CohenPaul & Shark & Paul Smith.