Menu

Junior Store

Onze kidscollecties bewonder je in de Junior Store! Want jouw mini-me, stoere boy of hippe fashionista verdient alleen de beste outfits en de nieuwste trends. En dat komt goed uit! Want onze winkel hangt vol met de mooiste looks in maat 50 tot en met maat 176. Compleet met accessoires en leuke gadgets. Wedden dat zelfs de kids genieten van winkelen bij Jansen-Noy? 

Je vindt de Junior Store aan het Pastoor Vullinghsplein 48.

Bekijk de Junior collectie

Merkkleding voor jongens en meisjes

Bij Jansen-Noy vind je mode voor het hele gezin, ook voor de allerkleinsten. Is je zoontje op zoek naar de coolste outfits voor op het schoolplein? Of wil je dochter zich iedere dag een prinses voelen in een mooie jurk? Alle mogelijke trends zie je terug in de kinderkleding-collectie van Jansen-Noy. Kleding voor jongens en meisjes in de hipste trendkleuren shop je gemakkelijk online in de webshop of in de winkel. Onze Junior-afdeling biedt een scala aan toonaangevende merken zoals RellixLyle & ScottGeisha en Frankie and Liberty. Laat je inspireren in Sevenum. We zien je graag!Kindermode betaalbaar

Heb je net een compleet nieuwe garderobe voor je kinderen aangeschaft, zijn ze er alweer uitgegroeid! Het is belangrijk dat kinderkleding goed past en van hoge kwaliteit is. Dan gaan outfits langer mee, en heeft een kleiner broertje of zusje er misschien nog plezier van. Bij Jansen-Noy selecteren we dan ook de beste toonaangevende kindermerken voor een kleinere portemonnee. Mix en Match verschillende merken en ga de deur uit met de leukste, splinternieuwe en betaalbare kinderkleding. Zodat jouw kinderen stralen in de allerleukste outfits.