Menu

Altijd met een lach

Niks leukers dan anderen inspireren met de mooiste mode! Wie je ook treft, in de winkel, aan de telefoon of achter de schermen: onze medewerkers staan voor je klaar. Ook deel uitmaken van ons stralende team? Een baan waarvoor je elke dag graag je bed uitkomt? Check onze vacatures hieronder!              
              

Vacatures

Ervaring in de retailbranche of horeca vinden we prettig, maar niet noodzakelijk. Waar wacht je nog op?
Winkel - Uren in overleg
Fashion Guide Dames Casual
Bekijk meer
Winkel - Uren in overleg
Fashion Guide Dames Boutique
Bekijk meer
Winkel - Uren in overleg
Fashion Guide Dames Premium
Bekijk meer

Je droomvacature niet gevonden?

Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!
Upload (max. 5mb)

Een job of stage die bij jou past

Of je nu fulltime, parttime of flexibel wil werken. We hebben diverse mogelijkheden om jouw baan ‘aan te kleden’ zoals jij dat het liefst zou willen. Volg je een opleiding en ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Jansen Noy is al jarenlang een erkend leerbedrijf en we vinden het belangrijk om te investeren in jouw toekomst. Van meeloopstage tot afstudeerproject. We denken graag met je mee.  


Wij investeren in jou 

We luisteren naar jouw wensen en ambities. Je start jouw loopbaan met een buddy die je wegwijs maakt binnen Jansen-Noy zodat jij je snel op je gemak voelt. Ieder nieuw modeseizoen krijg je trend updates van onze buyers en we nodigen leveranciers van onze mooie merken uit die je meer vertellen over hun bedrijf en collecties. Waardevolle informatie die jij weer door kunt geven aan jouw klanten. Verder bieden we scholing op maat aan door middel van opleidingen en trainingen. Hierover gaan we graag samen in gesprek. Jij staat bij Jansen-Noy voorop!

Arbeidsvoorwaarden 

 • Wij bieden een marktconform salaris en aanvullend diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Op doordeweekse dagen werk je tot 17.30 uur. 
 • Iedere dag gratis door onze chefkok gemaakte soep en vers fruit.
 • Via het Pensioenfonds Detailhandel bouwen we samen aan een inkomen voor later. 
 • We bieden kortingen op verschillende collectieve verzekeringen als inboedel-, auto- en ziektekostenverzekering. 
 • Vanaf 10 kilometer woon-werk verkeer, ontvang je een reiskostenvergoeding.
 • Als je werkt op een koopavond staat er een lekker maaltijd, bereid door onze eigen chefkok, voor je klaar.
 • En voor modeliefhebbers misschien wel het belangrijkste: je krijgt een fijne personeelskorting op onze mooie merken en aan het begin van ieder nieuw seizoen organiseren we een shopevent met extra korting.

Wij gaan elke dag met plezier naar ons werk

Je werkt samen met een gezellig team en jullie halen het mooiste uit iedere dag. Wij houden van korte lijntjes en eigen initiatief en zijn blij met ieder zijn eigen identiteit. Eenmaal aan de slag zul je het ‘Jansen-Noy gevoel’ zelf ervaren.

We werken hard, maar we houden ook van een feestje! Iedere eerste zaterdag van de maand luiden we het weekend in met een gezellige borrel. Even écht tijd voor elkaar. Maar ook het jaarlijkse personeelsfeest en de kerstborrel zijn onvergetelijke momenten. Behalve een feestje houden we ook van inspanning. Zo lopen we met een groepje jaarlijks de Venloop en hebben wij maandelijks een Vitaliteitsactiviteit, zoals happen & trappen en een potje padellen. Sla jij het volgende balletje mee? 

Veelgestelde vragen

Is Jansen-Noy aangesloten bij een cao?
Ja, we zijn aangesloten bij de cao Non Food van Inretail.
Kan ik solliciteren als ik 15 jaar ben?
Ja, je kunt bij ons vanaf 15 jaar al komen werken. 
Kan ik met het OV makkelijk bij Jansen-Noy komen?
Ja, je kunt met de bus in Sevenum komen. Wil je precies weten wat je reistijd is en hoever het vanuit jouw woonplaats is bekijk dan de reistijd via deze link: https://9292.nl/ (Pastoor Vullinghsplein 20, 5975 DJ Sevenum)
Hoeveel is de reiskostenvergoeding?
Je ontvangt een reiskostenvergoeding vanaf 10 km reisafstand. 
Hoeveel verdien ik bij Jansen-Noy?
Je salaris is afhankelijk van de ervaring die je meeneemt en de functie die je gaat vervullen.
Krijg ik korting op kleding?
Je ontvangt een leuke personeelskorting en aan het begin van het seizoen organiseren we een shopevent met extra korting.

Vind jouw droombaan bij Jansen-Noy!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de modebranche? Kom werken bij Jansen-Noy! Jansen-Noy is een bekend begrip in regio Limburg. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken. Of je nu fulltime, parttime of flexibel wilt werken, of in de winkel of op kantoor, bij ons vind je altijd een baan die bij je past!

Ook voor stagiaires

Volg je een opleiding en ben je op zoek naar een leuke én leerzame stage in de mode? Dan ben je bij Jansen-Noy ook aan het juiste adres. Jansen-Noy is namelijk een erkend leerbedrijf. We bieden diverse stageplekken aan, van meeloopstages tot afstudeerprojecten. We vinden het belangrijk om te investeren in jouw toekomst en je te helpen om je talenten te ontwikkelen. We denken graag met je mee.

Waarom werken bij Jansen-Noy?

 1. We investeren in jou: We luisteren naar jouw wensen en ambities en bieden je diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden.
 2. Gezellig team: We werken met een gezellig team en halen samen het beste uit elke dag.
 3. Goede arbeidsvoorwaarden: We bieden een marktconform salaris, diverse secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne werkomgeving.
 4. Feestjes en activiteiten: We houden van een feestje en organiseren regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers. 

Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan snel onze vacatures bovenaan de pagina en solliciteer direct! We hopen je snel te mogen verwelkomen bij Jansen-Noy!