Menu

Betaalmethodes

iDeal iDeal
De meest gekozen manier om online te betalen is via iDEAL. Aangesloten banken zijn de ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en Knab.

Creditcards Creditcards
Alle Visa, Mastercard en American Express creditcards worden geaccepteerd. Bij deze manier van betalen wordt er naar een driecijferige veiligheidscode (CVV of CVC) gevraagd. Deze code kun je vinden op de achterkant van je creditcard.

Klarna Klarna
Liever achteraf betalen? Dat kan met Klarna. Je krijgt 14 dagen de tijd om de rekening te betalen en je ontvangt duidelijke instructies voor de betaling in je e-mail.


Klarna Bancontact
Voor onze Belgische klanten bieden we Bancontact. Net als bij iDEAL betaal je direct veilig met je bank via je Bancontact-app of Bancontact kaart.

belfius Belfius-betaalknop
Ook bieden we Belgische klanten met een Belfius-rekening de mogelijkheid gebruik te maken met een Belfius Pay Button. Zo kun je directe betalingen doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.


Giropay

Voor onze Duitse klanten met een Duitse rekening bieden we Giropay. Een betaling via deze betaalmethode lijkt veel op het betaalproces van iDEAL.

In onze winkel kan je ook betalen met onze Jansen-Noy cadeaubon en Fashioncheque. Online is dit nog niet mogelijk.