Menu

Trouwpakken- trends 2024

Ging je op één knie en zei je partner volmondig ‘ja’? Gefeliciteerd! Nog even en jullie grote dag staat voor de deur. Waarschijnlijk is jouw bride to be al bezig om alles tot in de puntjes te regelen. Krijg jij al klamme handen van het idee? Geen probleem! Met deze vier trouwpakkentrends van 2024 kan het ja-woord niet meer misgaan.

1. Roest en soft pink

Trend alert!
Dé nieuwe kleur voor 2024: roest. In allerlei tinten en combinaties. Verder zien we ook veel trouwpakken in de kleuren ‘karmijnrood’, ‘burgundy’ en ‘soft pink’. Deze kleuren zijn verrassend mooi én verrassend anders. De zorgvuldige kleuren zorgen ervoor dat je er stralend uitziet op de mooiste dag van je leven!

2. Speelse afwisseling

Wissel met structuren
Kies voor een speelse uitstraling als je ‘JA’ zegt tegen je grote liefde. We zien dit jaar veel afwisselingen terug in de structuren van het colbert en gilet. Kies bijvoorbeeld voor een effen colbert en broek in combinatie met een gilet in een klassieke ruit. Of in een geruiten broek en colbert met effen gilet.

3. Gekleed in groen

Eindeloze opties
Sinds twee jaar is een groen trouwpak een echte favoriet. En wij snappen wel waarom! Er zijn verschillende tinten groen waardoor er altijd een groen trouwpak is die helemaal bij je past. Het symboliseert niet alleen harmonie, vernieuwing en frisheid, maar straalt ook verfijning uit. Een groen trouwpak voegt een vleugje elegantie toe aan de uitstraling, waardoor jij er altijd onderscheidend uitziet.

4. Mooi in pastel

Pastel toppers
De één vindt het zacht en ingetogen, de ander feestelijk en opvallend. In elk geval is trouwen in pastel een echte eye-catcher. Ga voor een opvallende kleur om een eigen twist te geven aan het trouwpak. Een unieke kleur geeft jou als bruidegom de kans om je te onderscheiden én te verrassen.

Zo, dit waren de vier grootste trouwpakkentrends van 2024. Welke trend past bij jou? Ga je voor de traditionele look of pak je uit met een trouwpak in een verrassende kleur? Waar je ook voor gaat, onze collectie zit er vol mee. Boek een vrijblijvende Fashion Guide afspraak met een van onze vakkundige Wedding Guides. Zij helpen je graag aan de perfecte outfit om groots uit te pakken op je grote dag! Wil je je verder oriënteren op trouwaccessoires? Lees dan ook onze blog: accessoires voor de bruidegom.