Menu

Accessoires voor de bruidegom

De details maken dat jij er als bruidegom uitziet om door een (trouw)ringetje te halen. Dus of je nu kiest voor een klassieke stijl of juist een moderne en trendy uitstraling wilt, de juiste accessoires kunnen het verschil maken. Wij inspireren je graag met de onmisbare finishing touches voor de bruidegom!

1. Strik of stropdas

Kies voor je strik of stropdas een ingetogen kleur en patroon als je de nadruk wilt leggen op elegantie. Sommige unieke strikken en stropdassen hebben een subtiel glimmertje. Vind je dit too much? Dan is er natuurlijk ook een bescheiden bijpassende stropdas. Wil je liever opvallen? Ga dan voor een in het oog springende print of een felle kleur. De keuze bij Jansen-Noy is eindeloos!


2. Riem

Stem je riem af op de kleuren van je outfit, maar ook zeker met die van je schoenen. Zorg er dus voor dat je riem past bij de kleur van je schoenen om zo een harmonieuze look te creëren.

3. Manchetknopen

Manchetknopen maken je trouwoutfit helemaal af. Kies voor een verfijnde manchetknoop of juist een romantische voor de finishing touch. Of vraag je (schoon)vader of opa of zij nog een set hebben om op je grote dag mag dragen. Dat maakt het pas echt persoonlijk en bijzonder.


4. Schoenen

Wat betreft schoenen heb je talloze mogelijkheden: van klassieke leren (veter)schoenen tot trendy sneakers die perfect passen bij een moderne bruiloft. Met de juiste trouwschoen kan je jouw outfit net dat beetje extra geven. Sterker nog, met je schoenen voeg je een stukje persoonlijkheid toe. Ga bijvoorbeeld voor een gekleurde schoen of stijlvolle loafer. 

Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt in de door jou gekozen accessoires en dat ze passen bij jouw persoonlijke stijl. Zien we jou binnenkort bij ons in de winkel? Leuk! Wij inspireren je graag met een mooi (trouw)pak met bijpassende accessoires. Meer weten over de trouwpakken trends van 2024? Lees onze blog: Trouwpakkentrends 2024!