Menu

Jassentrends

In Nederland is niets zo veranderlijk als het weer, dus dan wil je natuurlijk wel in de juiste jas naar buiten gaan. Het wordt nu al voelbaar frisser, waardoor wij ons al (stiekem) verheugen op de nieuwe collectie winterjassen. En goed nieuws: dit najaar is er wederom genoeg te kiezen. Onze inkoper Joyce heeft de grootste winterjassen trends voor je verzameld. Even lezen en dan shoppen maar!

1. Kies kleur!
In de grijze en koude dagen van de winter brengen winterjassen in een trendy kleur een vleugje vrolijkheid met zich mee. Niks geen winterdip voor jou! Breng de winter door in een oranje, paarse, bordeaux of fuchsia warmhouder. Zo loop je er sowieso volgens de laatste trends bij. Onze jassen afdeling hangt vol met deze mooie tinten. Kom je snel langs?

2. 2-in-1-jas
Ben je op zoek naar een veelzijdige jas deze winter? Kies voor een reversible jas. Van bijvoorbeeld Beaumont, Elvine en Rino & Pelle. Deze jassen zijn perfect voor de veranderlijke weeromstandigheden, omdat je in een handomdraai kan switchen tussen de twee. Kies in welke mood jij die dag bent! Met deze jassen kies je de ene dag voor teddy, en de andere dag voor een trendy patroon.

3. Lang, langer, langst!
Het is een signature jas die de afgelopen jaren niet van het straatbeeld weg te denken is. En dat is dit najaar niet anders! Denk aan wollen of gewatteerde mantels, fluffy jassen of de zogenoemde ‘’dekbed-achtige’’ jassen. Je kent ze vast, die jassen waarin je wil wonen. Deze lange jassen doe je liever niet uit. Door de lange lengte houdt de jas veel warmte vast, waardoor je beschermt bent tegen de koude wind en regen. Zo loop je er on-trend én warm bij!

Stop hier nog niet met schrollen, maar scroll zelf ook nog even langs alle jassen uit de nieuwe collectie en pick your fave(s)! Of kom zondag 8 oktober naar onze winkel en laat je inspireren door de Jassenshows om 13.00 en 15.00 uur.