Menu

Trending: Panterprint

Panterprint is een klassieke guilty pleasure met een exotische allure. Je bent gewend te denken dat panterprint een gewaagde keuze is, maar onze content marketeer Liz inspireert je graag hoe je deze te gekke print ook casual kan combineren.

1. Panterprint jurkjes

Dress to impress! Met een panterprint jurk ben je in één handomdraai stijlvol en ready to go. Wat de panterprint zo uniek maakt, is het contrasterende om zowel elegant als gedurfd te zijn. Een panterjurk kan bijvoorbeeld chic worden gestyled met hakken en opvallende sieraden voor een avond outfit of met sneakers en een leren jasje voor een meer casual en trendy uitstraling.

2. Panterprints tops

Geef je outfit een vleugje flair met een panterprint top. Deze tops kunnen zowel casual als chic gedragen worden, afhankelijk van hoe ze gecombineerd zijn. Combineer deze panterprint tops met een jeans voor een alledaagse look, of met een leren rok voor een avondje uit.

3. Panterprint broeken

Je kunt enorm veel kanten op met de panterprint broek voor dames. Creëer een nette look door een broek met panterprint te combineren met een effen blouse of ga voor een opvallende feestelijke look door een panterprint broek te combineren met hakken en een zwarte top. Voor casual looks is een comfortabele panterprint broek ideaal met een paar sneakers en een oversized trui of T-shirt. Onze tip? Wij raden je aan op je top neutraal te houden, zodat alle aandacht naar je broek kan gaan! Voor welke panterprint broek ga jij voor?

Panterprint kleding is here to stay en we love it! Of je nu kiest voor een gedurfde look met panterprint of gaat voor een subtiele touch met panterprint accessoires: deze print voegt altijd iets unieks toe aan je outfit. Nu je deze 3 tips binnen hebt, weet je wat het beste bij jou past en hoe ver je in deze trend wil gaan. Neem een kijkje tussen onze nieuwe collecties, wij inspireren je graag!