Menu

Power Suits

Ken je dat: je trekt die ene mooie jurk of die flatterende broek aan en het voelt meteen alsof je de wereld aankan? Jep, dát is de kracht van kleding. Sommige mode-items halen dit zelfvertrouwen in je naar boven. De power suit is een voorbeeld van een item waar je je in één klap mooi én krachtig voelt. Pakken komen in vele pasvormen en soorten, dus voor iedere vrouw is er een prachtig pak bij ons te vinden!

1. Powervrouw

Het eerste waar we aan denken bij een ‘’pak’’ is een blazer met bijpassende pantalon. Van strak en elegant, tot oversized en baggy. Je kan de pakken stylen op een manier die jou een powerful gevoel geeft. Voor een lunchafspraak pak je je favoriete sneakers uit de kast voor een casual look. Met een mooie hak en lekker veel sieraden ben je ready voor de avond.

2. Co-ord

Een echte trend dit najaar is een co-ord set. En wij snappen waarom! Met een co-ord set kan je meerdere kanten op. Denk aan een losse broek met blouse, een blazer met een rok of combineer een blouse met een mini-rok. De kledingstukken zijn al op elkaar afgestemd, dus je hoeft geen uren meer voor de kast te staan voor een leuke combinatie.

3. All-in-one

Een jumpsuit is ook een bekend pak. Het fijne aan een jumpsuit is dat ‘ie maar uit een item bestaat waarmee je meteen een hele outfit aanhebt. Toch een extra laagje toevoegen? Draag een colletje (met print) eronder of style de jumpsuit af met een warm gilet. Zo geef je de jumpsuit toch net dat beetje extra. Style het af naar de gelegenheid en je bent voor de dag!

Een veelzijdig item dus, dat pak. Kun jij er net als ons geen genoeg van krijgen? Onze collectie zit bomvol te gekke pakken. Van kleurrijk, tot basic. Van strak naar loose. Kies een pak die bij je past en je bent klaar om te stralen in stijl.