Menu

Marc Inbane

High-end Tanning
Het is lente en dit betekent dat het tijd wordt om je panty te laten liggen en je blote benen te showen. Maar jouw benen hebben nog geen daglicht gezien. De award-winning Marc Inbane producten to the rescue! Met hun producten word jij tijdens de zonnige dagen niet meer betrapt op witte benen onder een mooie rok of jurk. De Marc Inbane producten zijn een echte musthave voor een gezond uitziende en egaal gebruinde huid. 

Er zijn verschillende producten die je een bruine tint geven. De meest bekende en meest geliefde is de Tanning spray. Deze Marc Inbane Tanning Spray is eenvoudig zelf aan te brengen. De spray zorgt voor een bruine tint tot 5 dagen. Een andere optie is de Marc Inbane Tanning Mousse. Deze Mousse wordt na het douche aangebracht en ontwikkelt zich in een paar uur. De mousse blijft to wel 9 dagen zitten; perfect voor de zomer!

Een andere summer-essential zijn de 
Marc Inbane Perle de Soleil drops. Deze drops voeg je toe aan je dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème zodat je een natuurlijke zelfbruiner krijgt. Het aantal druppels staat voor de bruiningsintensiteit. Een echte zelfbruining op maat dus! Met enkele druppels krijgt de huid in minder dan een uur een goudbruine kleur. Handig voor een last-minute feestje!

De tanning producten zijn makkelijk te combineren met de 
Marc Inbane Tanning mitt en de Marc Inbane Kabuki kwast. Met deze producten voorkom je dat je vlekken of strepen krijgt. Heb je een klein stukje gemist? Dan kan je dat makkelijk met de Kabuki kwast verhelpen. 

Shop de Marc Inbane producten makkelijk online of in onze winkel in Sevenum. Maak je benen zomer proof!