Menu

Modefabriek 2024

Afgelopen maandag was het weer zover, de Modefabriek vond plaats. De Modefabriek is te vergelijken met een enorme inloopkast waarin alleen het mooiste van het mooiste aan de hangers hangt. Hierdoor is de Modefabriek een evenement waar wij ons altijd graag laten inspireren door de verschillende nieuwe, unieke en uitgesproken kledingstukken. In deze blog lees je welke trends ons het meeste opgevallen zijn en welke jij terug gaat zien in het straatbeeld aankomend jaar!

1. Kleur, kleur, kleur
Het wordt een kleurrijk jaar! Met name rood, paars en groen waren dominant aanwezig. Goed nieuws: ook pastelkleuren zullen helemaal hot and happening zijn! Van lila, tot zachtroze. Van licht oranje tot aan babyblauw. Deze zachte kleuren zijn perfect om te combineren in de zomer, maar ook in de donkere dagen in het najaar.
2. On style in panterprint
De luipaardprint is een echte klassieker die keer op keer weer terugkomt. Ook dit jaar kunnen we deze trendy print weer verwachten. Het kan misschien even wennen zijn, maar de panterprint zal zéker een statement maken in zowel accessoires als kleding. Wij zijn blij dat de print weer in opkomst is, want hij komt stijlvoller terug dan ooit tevoren!

3. Metallic blijft!
Deze opvallende trend is al een langere tijd populair en ook dit jaar blijven we deze eyecatchers terugzien. En nee, niet alleen tijdens de feestdagen. Van metallic jassen, topjes en broeken, tot schoenen en tassen: alles heeft een glinsterende touch gekregen. Waar vorig jaar goud nog populair was, kiest komend jaar iedereen voor zilver. Maar naast het populaire zilver komen er ook andere kleuren naar voren die metallic worden gebruikt.

Dit waren slechts een paar hoogtepunten van wat wij hebben gespot op de Modefabriek. Er valt nog veel meer te ontdekken en te beleven op het gebied van mode en trends. Binnenkort gaan er ook weer talloze fashionweeks van start! Benieuwd wat we daar kunnen verwachten? Houdt onze socials vooral in de gaten!
Bekijk onze recap video!