Menu

Maximaal Minimalistisch

Mode gaat dit jaar terug naar de basis en geloof ons: dit hoeft echt niet te betekenen dat we alleen nog maar in witte T-shirts en jeans gaan lopen. De trend 90’s minimalism kent genoeg chique manieren die zó leuk zijn, dat je het liefst gelijk overstapt op een capsule garderobe vol met tijdloze items.

Ga bijvoorbeeld voor een tanktop van mooie kwaliteit, een broek die nét even wat anders is dan je doorsnee exemplaar uit je garderobe en een stijlvolle blazer. De mogelijkheden zijn eindeloos op het gebied van basics en dat is nou precies wat het zo leuk maakt!

Mijn 3 favoriete minimalistische merken zijn ClosedDrykorn Club L'Avenir.

- Inkoper Simone

Combineren kun je leren!

Rustige kleuren & relaxte pasvormen
Het rustige kleurenpalet en de relaxte pasvormen maken de minimalisme trend uit de jaren 90 ideaal om mee te combineren. Dit jaar wordt de minimalistische mode weer naar een nieuw niveau getild door eenvoud te combineren met verfijnde details en hoogwaardige natuurlijke materialen. Het resultaat is een collectie die niet alleen tijdloos is, maar ook luxe en elegantie uitstraalt.

Wat vind jij van deze trend? Ga jij er helemaal voor? In dat geval inspireert o
nze Fashion Guide Maartje je graag! Ben je nog op zoek naar goede basics? Neem een kijkje tussen onze nieuwe collectie of kom gezellig langs in onze winkel. Wij staan voor je klaar!