Menu

Styliste van de sterren

Al zo’n 15 jaar verzorgt ze de kleding van bekende namen als Chantal Janzen en Patty Brard. Dus als iemand veel weet van trends en stijl is zij het: styliste Kelly Huijsman. Wij vroegen haar het hemd van het lijf en delen haar beste adviezen met jou!

Op zaterdag 22 april is Kelly bij ons in de winkel en geeft ze een presentatie over styling en trends. Hierna blijft ze nog een uurtje om persoonlijk stylingadvies te geven aan klanten. Wil je hierbij zijn? Meld je dan vóór 16 april via marketing@jansen-noy.nl
1. Wat vind jij het leukste aan je werk?
Dat ik mensen meer zelfvertrouwen kan geven door kleding die écht bij hen past. Waardoor ze gaan stralen, zich goed voelen en beter presteren. Dat ik daarvoor vaak mag shoppen, is mooi meegenomen!

2. Wat is dé modekleur voor het nieuwe seizoen?
De mode is sowieso lekker bont dit voorjaar, met veel blauwgeeloranje en groen. Maar roze zie je echt in elke collectie terug. In alle tinten, van pastel tot fuchsia. Die je ideaal met elkaar kunt combineren in één outfit.

3. Welk trend mag niemand dit voorjaar missen?
Denim! Helemaal hot is een totale denimlook, tot aan de schoenen toe. Ook de lange spijkerrokken zijn terug van weggeweest, en we dragen een denim jack met een denim shirt eronder.
4. Waar let je op als je iemand advies geeft?
Ik vind het belangrijk dat kleding de sterke punten van iemand benadrukt, waardoor diegene zich lekker voelt in een outfit. Of dat zo is, zie ik meteen aan de blik en de houding van die persoon. Daar heb ik in al die jaren een zesde zintuig voor ontwikkeld.

5. Wat vind je belangrijk als je zelf ergens gaat winkelen?
Dat ik vriendelijk en goed geholpen word. Winkels kunnen zich onderscheiden door service en klantvriendelijkheid. In het Zuiden hebben ze dat goed begrepen. Hier krijg je nog een gratis kop koffie en professioneel advies. Dat is er in de Randstad vaak niet meer bij.

6. Welk kledingstuk is in jouw ogen tijdloos?
De blazer! Een tijdloze topper, voor ieder seizoen. In verschillende stoffen, oversized of fitted, op een stoere jeans of als onderdeel van een pak.
Shop blazers

''Kopieer niet klakkeloos van de catwalk: kies wat je aanspreekt en wat werkt voor jou.''

7. Waar zal niemand jou ooit in zien?
In een heftige bohemian look: zo’n groot gewaad met veel broderie of een drukke print. Niet dat ik dat lelijk vind, anderen staat het geweldig. Maar met mijn lengte van 1.64 werkt het gewoon niet. Ik word er tuttig van.  

8. Wat is jouw favoriete modeseizoen?
Eerlijk? Het partyseizoen! Ik ben dol op kerst en feestelijke kleding. Maar vind het ook een sport om die items door te dragen in het voorjaar. Een gouden top met pailletten staat geweldig op een zomers shortje, en toffe laarzen draag je met blote benen onder een 
jurkje.


9. Welk stylingadvies geef je onze klanten?

Investeer in goede basics en combineer die elk seizoen met nieuwe trends. Laat je inspireren en daag jezelf uit om nieuwe dingen te proberen. Maar kopieer niet klakkeloos de catwalk: kies wat je aanspreekt en wat werkt voor jou.