Menu

Hoe style je een blouse?

Een blouse is dé musthave voor in je garderobe. Een blouse kun je makkelijk dragen tijdens verschillende momenten uit je agenda. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor naar kantoor, een lunchafspraak op de planning staat of een dagje gaat uitwaaien op het strand: een blouse is altijd een goede keuze! In deze blog vertellen we je over de verschillende manieren hoe je een blouse kunt combineren.

1. Kleurrijke blouses

In 2024 zien we veel gekleurde blouses. Blouses in felle kleuren, gemixt met elkaar of juist in combinatie tussen felle kleuren en rustige tinten. Hoe dan ook, 2024 is het moment om uit te pakken met colour blocking en te experimenteren met verschillende kleuren en printjes. Draag een broek met print en combineer het met een roze of oranje blouse. Ben jij gek op de trendkleur groen? Draag dan een groene blouse met een matching groene broek. Moet jij nog een beetje wennen aan deze trend? Take it slow en combineer een opvallende kleur met een neutrale tint.

2. Oversized blouses

Wie oversized zegt, zegt comfortabel. Wat is het fijn dat een oversized blouse wederom een trend is dit jaar. Draag de oversized blouse met een mom jeans, combineer het met een paar sneakers en je hebt een heerlijke comfortabele look. Wil je jouw blouse net wat stoerder dragen? Draag je oversized blouse dan in combinatie met een leren broek, combineer ‘m met een paar leuke schoenen en je outfit is compleet!

3. Linnen blouse

Wanneer de zon in Nederland doorkomt kan het soms best klammig zijn. Tijdens deze dagen houdt je je hoofd koel met een luchtige linnen blouse. Combineer deze blouse met een broek en je kan zo de deur uit. Heb jij het geluk dat je op deze dagen kan uitwaaien op het strand? Dan is een linnen blouse ook de perfecte cover-up voor over je bikini of badpak. Draag het met slippers of sandaaltjes en maak je outfit compleet met een leuke (strand)tas.

Een blouse is geweldig, maar de kreukels die er vaak inkomen wat minder. Geen strijkijzer in huis of geen zin in om te strijken? Herkenbaar! Lees dan ook onze blog: strijken zonder strijkijzer. Ben je op zoek naar zo’n alleskunner? Laat je inspireren door onze collectie blouses.