Menu

De fijnste warmhouders

Deze koudere dagen vragen om een warme garderobe. Op zoek naar een nieuwe én warme outfit om de show mee te stelen op het schoolplein? Wij inspireren je graag met de fijnste parels voor jouw fashionista of stoere boy. Psst.. veel van deze warmhouders zijn nu in de sale!

1. Comfortabele kleding

Knus & gezellig
Tijdens de wintermaanden, wanneer de temperaturen dalen en de dagen korter worden, is comfort een echte must. Kinderen hebben zo de vrijheid om te spelen, te ontspannen en te genieten van knusse dagen op de bank. Denk aan joggingbroeken, zachte truien en (fleece) pyjama's.  Deze musthaves zijn ook perfect voor spontane slaapfeestjes en luie weekendochtenden. Een ding is zeker, in deze toppers wil jij je kleine nóg meer knuffelen!

2. Knitwear

Warm & stijlvol
Knitwear is een breed begrip. Simpel gezegd zijn het gebreide items, van heel grof tot superfijn. Er zijn heel veel verschillende soorten knits en iedereen heeft zo zijn of haar favoriet. De één wordt het liefst de hele dag geknuffeld door een superdikke variant, de ander houdt het liever bij een dun vestje. Maar een ding is zeker: gebreide items zijn een tijdloze keuze voor de winter en brengen een perfecte balans tussen warmte, stijl en comfort. En dat laatste is voor je kleine het allerbelangrijkste! 

3. Speelse prints & felle kleuren

Vrolijke winter
De winterse grijstinten en de korte dagen kunnen soms wat somber aanvoelen, maar de trend van speelse prints in kinderkleding brengt hier verandering in. De vrolijkheid en fantasie van de kinderen komt dit seizoen terug in de kleding. Denk aan creatieve ontwerpen, dierenprints en vrolijke stippen. En bij vrolijke prints, horen vrolijke kleuren. Felle kleuren zoals rood, roze, blauw en groen zijn prominent aanwezig en bieden een vrolijk contrast tegen (de vaak) grauwe winterdagen.

Zijn winterse items als een fijne trui, fleece pyjama of rode knitwear meer dan welkom in de kledingkast van je kleine? Dankzij de sale zijn er nu heel veel items afgeprijsd met kortingen tot 50%. Maak dus de garderobe compleet of speur alvast rond bij de nieuwe collectie.