Menu

Festival Looks 2024

Het festivalseizoen is aangebroken, dus het is nu de perfecte tijd om je festival outfit samen te stellen. En daar inspireren wij je graag bij! Bij festivals, horen natuurlijk toffe trends. Wij zetten de leukste vijf voor je op een rijtje in deze blog.

1. Tropisch overhemd

Tijdens de festivalzomer reken je, of misschien is het meer hopen, op mooi weer. Maar weer of geen weer, geef ieder festival een tropisch tintje. Overhemden met een bloemendesign of tropische print zijn helemaal in dit festivalseizoen. Je hebt de keuze uit allerlei kleuren en designs. De overhemden zijn ook nog eens makkelijk te combineren. Je hebt alleen maar je favoriete jeans of short nodig om de outfit compleet te maken.

2. Denim short

Een ruige festival outfit voor heren hoort natuurlijk ook bij de festivalsfeer. Daarom zijn denim shorts de perfecte keuze voor je volgende weekend vol muziek. Ze zijn lekker kort en daardoor ideaal voor warme dagen. Bij deze trend kies je bij voorkeur voor denim shorts met een slijtagedetail. Dat kan een slijtplek op een van je benen zijn, maar scheuren en rafels zijn ook helemaal in.

3. Overshirt

Ga je door tot in de late uurtjes, dan is een extra laagje geen overbodige luxe. Onze favoriet dit festivalseizoen? Een overshirt! Zo heb je overdag iets om tijdens de warmte uit te trekken. En wanneer het kouder wordt, heb je genoeg mee om het warm te krijgen.

4. Accessoires

Voor welke look je ook gaat: je festival outfit voor heren is nooit compleet zonder accessoires. Tijdens een festival krijg je de kans om echt uit te pakken met de styling van je look. Petjes in opvallende kleuren passen helemaal bij de festivaltrends van nu, maar een buckethat is ook een on trend keuze. Deze hoeden maken zelfs een simpel wit T-shirt en jeans een stuk opvallender!

5. Witte sneakers

Een witte sneaker past overal bij en staat modebewust zonder dat het lijkt alsof je heel veel tijd hebt gestoken in je outfit. Houd er rekening mee dat het veld van een festival best modderig kan worden bij slecht weer. Kies daarom voor een sneaker die makkelijk schoon te maken zijn. Style je sneaker af met logosokken en je bent ready to go!

Zo, dat waren ze. Van de mainstage tot de foodtruck: met onze selectie met festivalkleding voor heren zit je zeker goed! Ontdek de verschillende 
festival stijlen bij Jansen-Noy.