Menu

Bruiloft outfits

Yes, wedding season gaat bijna beginnen. Tijd om de liefde te vieren! Als bruiloftsgast wil jij natuurlijk op je allerbest verschijnen, maar hoe vind je jouw droomlook? Wij inspireren je graag met looks om verliefd op te worden!

1. Altijd goed: een jurk

Als we aan een bruiloft outfit denken, denken wij al snel aan een jurkje. En terecht, want een jurkje staat al snel feestelijk en vrouwelijk. Dit jaar zijn we fan van de collecties van Josh V, Freebird, Aaiko, Munthe, Samsoe Samsoe, Drykorn en Dante 6. In een jurk uit deze collecties kun jij zeker op een wedding verschijnen!

2. De broek aan

Niet zo’n fan van een jurkje? Dan hebben wij goed nieuws. Dit jaar zien we niet alleen veel jurkjes, maar ook jumpsuits en toffe broeken met subtiele glitters in de mooiste kleuren. Combineer een gekleurde jumpsuit met mooie hakken en accessoires. Kies je voor een pantalon? Ga dan voor een (pastel)kleurtje en combineer ‘m met een chique (blouse)top.

3. Tot over je oren

Accessoires zijn onmisbaar voor een complete outfit. Ga voor een tasje in dezelfde kleur van de schoenen. Als je deze stylingtip toepast, zie je er gegarandeerd uit om door een ringetje te halen. Over ringen gesproken, vergeet zeker je sieraden niet! Mooie (statement)oorbellen of armbanden die matchen bij je outfit geven nét dat beetje extra. En dat mag wel op zo’n speciale dag, toch?

4. Schoenentrends

Dit jaar zien we veel schoenen voorbij komen in een andere kleur dan je outfit. Combineer bijvoorbeeld groene hakken met een blauwe jurk, of roze sandalen met een rode broek. Goed om te weten: de vijf kleurentrends voor schoenen in 2024 zijn rood, wit, zilver, groen en bruin. Maar ook met metallic schoenen sla jij de plank niet mis! Classy en toch een beetje edgy. De mooiste schoenen shop je bij Jansen-Noy in onze Van Arendonk schoenenstore.

Zin om je perfecte look te shoppen? Neem een kijkje tussen onze nieuwe collectie of kom langs in onze winkel. Wil je voor deze dag gebruik maken van professioneel styling advies? Maak dan hier een afspraak met een van onze Fashion Guides. Zien we je snel?