Menu

Een goede start!

Een paar keer knipperen en het nieuwe schooljaar staat alweer voor de deur. Voelt een nieuw schooljaar voor jou en je mini ook als een nieuwe frisse start? Dan is dit hét perfecte moment om de garderobe weer aan te vullen met de fijnste en leukste outfits.  In deze blog lees je over de leukste kinderoutfits die passend zijn om te dragen naar de basisschool.

Everyday

Doei ochtendstress!
Elke dag een outfit uitzoeken is soms een hele opgaven. Kies daarom voor een paar goede basics in de kast. Deze basics zijn makkelijk te combineren en perfect voor een everyday look. Daarnaast zijn deze basic items ook makkelijk te combineren met andere items. Zo is het aankleden van je mini-me zo gepiept en kan jij snel verder met het smeren van de boterhammen!

Gek op kleur

Hey cool kid!
Hey cool kid! Is je kind dol op felle kleuren? Dan wordt hij of zij blij van de Pop Color trend. Dit is het najaar om uit te pakken met kleur. In de Pop Color trend combineer je neutrale items met kleding in de meest uitgesproken kleuren. Onze Junior Store hangt vol met kleurrijke outfits voor jouw kleine. In volle kleur naar het schoolplein!

Spelen, ravotten & klauteren

Op naar buiten
Na een heerlijke zomervakantie mogen ze weer: spelen en plezier maken met hun vriendjes. Speelt je kind na school vaak in de speeltuin of wordt de een na de andere hut gebouwd? Dan is het natuurlijk fijn als ze makkelijk kunnen bewegen. Dit hoeft niet in een sportoutfit, maar kan ook in een schooloutfit van comfortabele en elastische stoffen. Denk bijvoorbeeld aan warme sweater of een zachte flared broek. Combineer deze outfit met een paar leuke gympen van Shoesme en ze zijn klaar voor de schooldag en kunnen daarna hun gang gaan. Hup naar buiten!

Hopelijk heb je genoeg inspiratie gekregen om leuke outfits te scoren voor het nieuwe schooljaar. Ga je straks nog rondkijken tussen de nieuwe collectie? Oh, trouwens: we hebben de leukste rugzakken in de winkel. Perfect om je outfit compleet te maken!