Menu

3 jeans trends van deze zomer

Jeans. Soms wat moeilijk om de juiste maat te vinden, maar zo’n klassieker om in je garderobe te hebben. Je kan er namelijk alle kanten mee op. Een jeans draag je vaak casual, maar je kunt ‘m ook chiquer combineren. Ben jij op zoek naar je nieuwe favoriete (on-trend) spijkerbroek? Lees dan snel verder, want in deze blog zetten wij de 3 jeanstrends van deze zomer voor je op een rijtje!

1. Back to baggy

Baggy: lekker los en mega comfortabel. Dit soort spijkerbroeken staan stoer en kunnen gewaagd zijn, maar als je ze goed combineert, zie je er superfashionable uit. Niet bang zijn dus van een beetje volume aan de onderkant. Zeker op de hanger oogt deze jeans erg groot, maar als je ‘m aanhebt met een getailleerd jasje of net iets strakker topje, staat het gelijk een stuk vrouwelijker. Ben je op zoek naar een heerlijke baggy jeans? Spot onze parels in onze jeans collectie.

2. Gedurfd Denim

Hier en daar spot je ook printed jeans. Als je oog daarop valt: gelijk scoren, want dat is er eentje waar je veel plezier van gaat hebben. Dit voorjaar zien we ook steeds meer denim met steentjes en parels. Maar ook de panterprint jeans zijn terug van weggeweest. Zo til je je outfit in een keer naar een hoger niveau. Wij zijn fan, jij ook?

3. Love for low rise

Trend nummer 3 is de low rise jeans. Niet iedereens favoriet, maar zeker het proberen waard. Wie niet waagt, wie niet wint, toch? Misschien ontdek je wel dat deze soort jeans je beter staat dan elke andere die je al in je kledingkast hebt hangen. Maak je low rise-look af met een aansluitende top en een paar hippe sneakers en je bent ready to go!

Zo, dat waren de drie jeanstrends waar jij van moet weten. Wij zijn benieuwd hoe jij je outfits gaat stylen met deze heerlijke jeans. In onze nieuwe collectie kun je sowieso al deze heerlijke drie trends terugvinden, dus shop je favorieten nu online of in onze winkel in Sevenum.