Menu

Zomers naar kantoor

Sta jij ook iedere ochtend een halfuur voor je kledingkast nu het zo heet is? Twijfels over een rokje boven de knie, omdat je niet wil dat collega’s over je praten. En je wil niet te warm, maar wel gekleed naar kantoor. Wij geven je 3 tips voor de perfecte go-to office look!

1. Luchtige Linnen Looks

De linnen look is een perfecte keuze voor een stijlvolle kantooroutfit. Linnen laat je huid ademen en voorkomt dat je oververhit raakt tijdens drukke werkdagen. In een linnen blouse met een luchtige broek waan je jezelf op een tropisch strand in plaats van achter je bureau. Klinkt goed, toch?

''Met een goede outfit wordt werken in deze hitte een feestje!''


2. Lang met kort

De warme temperaturen betekenen niet dat je afscheid hoeft te nemen van je favoriete lange broek. Kies voor een cropped broek of een broek met een wijdere pasvorm. Combineer je favo broek met een top met korte mouwen en een open schoen. Zo kan de warmte toch nog ontsnappen. Stijlvol én verkoelend!

3. Airco-look in laagjes

Draait de airconditioning op je kantoor op volle toeren? Lucky you! Dit scheelt weer outfitstress in de ochtend, want heet ga je het niet krijgen. Onze tip: ga voor laagjes. In de airco kan het soms best fris zijn waardoor een jasje geen overbodige luxe is. Maar ga je in je pauze een rondje wandelen of loop je om 17.00 uur weer de deur uit: hup dat jasje uit!

Gooi nu je twijfels over je officelook overboord. Want met deze 3 tips houd jij je hoofd koel. Of je nu kiest voor luchtig linnen, je lang combineert met kort of gaat voor de airco-look: met een goede outfit wordt werken in deze hitte een feestje.

Meteen op zoek naar een leuke kantoor outfit? Wij zetten 
hier de leukste kantoor outfits op een rijtje.