Menu

Terug naar de seventies

Voor de modeliefhebber die door ons nieuwste lookbook heeft gebladerd, heeft al kunnen zien dat we met de nieuwste herfsttrends terug in de tijd gaan: de seventies look mag weer gezien worden! Noem het vintage of noem het retro, deze 70’s modetrends zijn weer helemaal on-trend.

1. Streetwear

On Trend & Comfortabel
We kunnen deze style niet meer wegdenken uit het straatbeeld. Zo is een baggy broek, zoals een cargo broek een onmisbaar item voor een stoere look. Maar ook zijn (oversized) hoodies niet alleen voor thuis op de bank en draag je een pet niet alleen op een bad hair day. Combineer deze items met een hippe sneaker en loop op de trends vooruit! Kortom: houd je van stijlvol én comfortabel? Dan is deze trend jou op het lijf geschreven!

''Verfris je stapel denims in je kledingkast met een flare-jeans!''


2. Flared Jeans

Vleugje flair aan je outfit
Ook de flared jeans is weer helemaal terug van weggeweest. De kenmerkende wijde pijpen zijn tot op de dag van vandaag één van onze modefavorieten. Deze spijkerbroek heeft een slimming fit, waardoor deze jeans een match is voor elk lichaamstype. Of je nu een casual dagje uit gepland hebt staan, of naar een leuk feestje gaat met je vriendinnen: met deze jeans ben jij klaar voor elk moment van de dag! Dus, waar wacht je nog op? Verfris je stapel denims in je kledingkast met een flare-jeans!

3. Funky Patronen

Wat is jouw favoriete print?
Deze patronen waren in de jaren 70 een musthave voor je garderobe en je raad het al: dit najaar maken zij hun comeback. Van spiraalvormige patronen tot kleurrijke abstracte ontwerpen, deze prints brengen een vleugje retro-gevoel in de mode van nu. Het is tijd om te experimenteren en te gaan voor een retro-look met een moderne twist.

Sta je nu te springen om jouw nieuwe favoriete 70’s items te shoppen? Neem een kijkje tussen onze nieuwste collectie en voeg een vleugje retro toe aan je kledingkast!