Menu

Jassentrends

Is jouw mini-me uit de winterjas van vorig jaar gegroeid? Maak je kleine dan snel klaar voor de herfstbuien en winterse kou. Inkoper & Fashion Guide Annelies inspireert je graag met drie trends van dit najaar.

1. Korte jack

Als de dagen kouder worden, wil je natuurlijk een warme én stijlvolle jas. Dit najaar zijn de korte jassen voor de grote meiden weer terug van weggeweest. Deze jassen staan bekend om de uitstekende isolatie. En dit is zéker een must in de koude maanden als ze graag buitenspelen, sneeuwballen gooien of sneeuwforten bouwen. Deze jassen zien we voornamelijk in beige tinten en zwart. Meer fan van felle kleuren? Kies de trendkleur rood! Wedden dat ze de show steelt op het schoolplein?

2. Tot aan de heup
Voor de stoere jongens hebben we veel functionele jassen, waar ze in de koude wintermaanden nog fijn buiten in kunnen ravotten. Deze jassen zijn waterafstotend, waardoor de fietsrit naar school in een plensbui toch iets minder erg is. Kleuren als (fel)groen, olijf, navy en zwart zijn onze favoriet. Komen jullie snel een kijkje nemen tussen onze uitgebreide jassen collectie?
3. Fluffy
Met een fluffy jas wil jij jouw mini-me nog meer knuffelen! En goed nieuws, onze Junior Store hangt vol met zulke zachte jassen. Vaak zijn deze jassen reversibele: twee jassen in één! Hierdoor kan je de jas eindeloos combineren zonder ‘m zat te worden. De ene kant is vaak gemaakt van waterafstotend materiaal, wat ideaal is op regenachtige dagen. De andere kant is daarentegen zacht en isolerend. Deze jas is daardoor de perfecte keuze om je mini-me warm te houden terwijl ze buiten spelen of op avontuur gaan in de sneeuw.

Inspiratie opgedaan voor een fijne winterjas voor jouw little me? Ontdek snel de nieuwste warmhouders tussen onze jongens en meisjes winterjassen. Of neem een kijkje tussen de winterjassen voor dames en heren om je eigen garderobe klaar te maken voor de koudere maanden.