Menu

Jassentrends

Heren, geef het maar eerlijk toe. Jullie denken pas aan een nieuwe winterjas op het moment suprême, wanneer je ‘m écht nodig hebt. Met de herfst en winter voor de deur, is dit de perfecte tijd om je jas te scoren. Wij inspireren je graag met drie trends van dit moment.

1. Halflange functionele jas
Een echte najaar klassieker als je het ons vraagt. Waarom? Deze jas houdt je tijdens weer en wind warm én droog. Wel zo handig met het wisselende weer in Nederland. Ons advies: ga voor een basic kleur, zoals zwart of een mooie aardtint. Zo kan je winters vooruit!

2. Wol
Dit materiaal pakt je helemaal in! Met een classy wollen jas komt de stijlvolle gentleman zonder moeite naar boven. Dit najaar zien we zowel lange als korte modellen. Dit materiaal is zo warm omdat het lucht vasthoudt tussen de kleine haartjes. Het dragen van wol zorgt er dus voor dat je lichaam je eigen temperatuur beter vasthoudt, ideaal toch? Deze jassen kunnen eenvoudig zakelijk gedragen worden, maar tip van onze Fashion Guide Gerald: ''koop een maatje groter en draag een wollen jas jong én modisch.''

3. Puffer
Lekker kort en wearable: de puffer jackets zijn stijlvol en sportief, maar houden je vooral heerlijk warm. De puffer jackets hebben vaak een donsvulling, wat zorgt dat de jassen je zelfs bij de laagste temperaturen heerlijk warm houden. Deze jassen zijn waterdicht, waardoor de jassen je zelfs bij regen en in de sneeuw beschermen. Breng jij het najaar door in een puffer jacket?


Ook dit najaar is er weer genoeg te kiezen. Nog niet zeker welke jas je van jouw checklist gaat afstrepen? Neus nog even rond in onze jassen collectie of kom langs in onze winkel. Onze Fashion Guides staan voor je klaar met koffie en goed advies.