Menu

Shades of Grey

Een van de grootste trends dit najaar: grijs-op-grijs. De verschillende grijstinten – van lichtgrijs tot donkergrijs - kunnen op allerlei manieren gecombineerd worden, alles kan en alles mag. Grey is the new black! In deze blog ontdek je hoe je een on-trend look kunt creëren met diverse grijstinten, want een ding is zeker: grijs is zéker niet saai.

Grijze jeans

De perfecte basic
Of je nu een trendsetter bent, of liever kiest voor een tijdloze stijl: een grijze jeans is een musthave in elke garderobe. Of je een casual outfit voor overdag, een formele look voor naar kantoor of een trendy outfit voor een avondje uit wil samenstellen, deze jeans past bij elke gelegenheid. Combineer de jeans met eenvoudig T-shirt voor een casual look, of style het met een elegante blouse en hakken voor een chique look.

Onze tip: Ga voor een lichte kleur grijs als je huidtint een warme ondertoon heeft.
Donkere grijstinten zijn perfect als je huidtint een koude ondertoon heeft.

Ton-Sur-Ton

Of te wel, grijs-op-grijs
Grijs-op-grijs is een van onze favoriete stylingtips. Het combineren van meerdere grijstinten zorgt voor diepte in je outfit en creëert een modern contrast. Denk bijvoorbeeld aan een lichtgrijs T-shirt gecombineerd met een donkergrijs pak. 

Een (donker)grijs pak is ook een van onze favorieten dit najaar. De blazer en broek zijn beide ook apart van elkaar te dragen: drie looks in één klap. Supereasy tijdens een drukke, net-iets-te-lang-gesluimerde ochtend. Gegarandeerd turning heads wanneer jij langs het koffieautomaat loopt!

Urban-cool

Stijlvol én comfy
Een stijlvolle én comfy outfit. Wie wil dit nu niet? Combineer een heerlijke trui met een mooie rok voor een stijlvol contrast. Van een lunchdate tot een dag op kantoor, met deze outfit ben je ready van dag tot avond. Combineer met een hippe grijze sneaker of een mooie hak. Of draag een mini rok met hoge laarzen, ook zeker een perfect match!

Zoals je hebt gelezen zijn er eindeloze combinaties om een stijlvolle grijze outfit te stylen. Ben je fan geworden? Of heb je inspiratie opgedaan? Neem dan snel een kijkje bij onze grijze items in onze nieuwste najaarscollectie. Of je nu gaat voor de perfecte grijze jeans, een ton-sur-ton look of urban cool: de combinaties zijn eindeloos.