Menu

Scoren met oranje

Tijdens het EK voetbal kleurt heel Nederland oranje. Wij dragen de trendkleur oranje het liefst het hele jaar door, maar eerlijk is eerlijk: hoe leuk is het om tijdens het EK de teamspirit helemaal te voelen door zelf ook oranje te dragen. Wij inspireren je graag met meerdere oranje tinten, waardoor er altijd wel één tussenzit die jou fantastisch staat. Niet alleen tijdens het EK, maar het hele jaar door!

Oranje boven - oranje tops, blouses en jurken

Oranje is een supervrolijke kleur. Het is een kleur die je misschien niet als eerste aan je kledingkast toevoegt, tót je de verschillende tinten leert kennen. Van een trendy one shoulder top met bijpassende broek tot subtiele oranje midi jurkjes en van perzikkleurige T-shirts tot een blouse in heel licht pasteloranje: onze damescollectie heeft het allemaal!

Oranje all over - oranje outfits

Voor de fans van oranje (fashion): een volledige outfit in deze fleurige kleur kan natuurlijk ook. Een co-ord set bestaande uit een blouse en een short (van bijvoorbeeld het vrolijke merk Ellastiek) of een oranje met roze broek en corset van Refined Department met daaronder een hippe sneaker. Ga lekker los, want deze outfits zijn buiten het EK ook superleuk om te dragen naar een festival of leuk feestje!

Oranje accenten – oranje accessoires

Toch niet zo’n fan van oranje? It’s all-in de details! Van tassen tot sieraden. Van petten tot sjaals. Van riemen tot zonnebrillen. Kortom: van-alles-en-nog-wat! Met oranje accessoires kan je alle kanten op én ze zijn makkelijk te combineren met je dagelijkse outfits. Sidenote: slechts een selectie van deze oranje accessoires staat online.

Vind jouw tint, shop je favoriete oranje item(s) online of in onze winkel en steun het elftal vol trots, gekleed in dé kleur van Nederland. Hup Holland Hup!