Menu

Party items voor every day!

Heb je Mariah Carey al aangezet? En lootjes getrokken voor de surprise? Het is de hoogste tijd om je voor te bereiden op de feestdagen. Een knaller van een outfit natuurlijk mag uiteraard niet ontbreken. En waarom wachten? Je kan die ene glitterbroek ook makkelijk combineren voor een dagje naar kantoor. Stijl jouw eye-catchers met jouw favoriete every day item en maak van iedere outfit een feestje!

Knitwear met glitters

Ben jij fan van een comfortabele kerst? Dan is een fijne knit met een subtiele glitter een perfecte fit voor jou! Zo zit je in een handomdraai comfortabel én feestelijk aan het kerstdiner. De knits kan je op meerdere manieren stylen. Denk aan een mooie pantalon of een leren broekje met een panty. Maak de look af met een paar statement oorbellen en een mooie tas.

Glitters met basiskleuren

In een glitter item naar werk klinkt misschien een tikkeltje over de top, maar als je ‘m zo combineert met de juiste (basic) items, ontstaat er een look die je het liefste iedere dag draagt. Combineer glitter met een mooie broek of met basiskleuren. Denk aan zwart, wit of grijs. Zo heb je een feestelijke outfit die je ook naast de feestdagen kan dragen.

Pailletten pret

Pak jij deze feestdagen uit met pailletten? Pailletten zijn niet alleen party-proof, maar kun je ook combineren voor je dagelijks look. Combineer een pailletten broek bijvoorbeeld met een warme col of combineer een pailletten blazer casual onder een mooie pantalon. Je bent klaar voor een afspraak buiten de deur of een avondje drankjes doen met vriendinnen!

Benieuwd naar onze feestcollectie? Wij hebben de perfecte party items voor je samengesteld die je tijdens én rondom de feestdagen kan dragen. Scrollen en shoppen is het enige wat je nog te doen staat!