Menu

Onmisbare items voor in je koffer

Inpakstress? No way! Want sommige items zijn gewoon onmisbaar op iedere vakantie. Of je nu gaat voor een citytrip, een strandvakantie of een actief weekje weg: begin met het inpakken van deze essentials. Dan weet je zeker dat jij op vakantie zorgeloos gaat genieten! Heb jij ook altijd last minute inpakstress? Ben jij jaloers op die je vriendin die haar koffer weken van tevoren al heeft ingepakt? Wij hebben de leukste vakantie essentials op een rijtje gezet zodat jij zonder stress de zomer kan vieren met essentials die jou het ultieme vakantiegevoel geven.

1. Linnen look - looks good on you

Of je nu op strandvakantie gaat, een citytrip naar Barcelona geboekt hebt of een bezige-bijen-vakantie in de Ardennen hebt: een linnen look is een musthave voor in jouw koffer. Linnen ademt en is daardoor koel om te dragen. Ga overdag voor een linnen blouse en in de avond voor een linnen jurk. Ook leuk: combineer de luchtige jurk met een mooie hak en statement oorbellen.

2. Beach bag - groot, groter, grootst

Op vakantie is er vaak water in de buurt: de zee, een meer of een zwembad. Dus kan een fijne strandtas niet ontbreken. En je neemt toch altijd meer mee dan je denkt. Van een zonnebril tot strandlaken. Van een sudoku tot zonnebrand. Van een fles water tot lekkere snacks (vacation calories don’t count, toch?) Onze tip: ga voor een ruime strandtas zodat je genoeg ruimte hebt voor al je essentials.

3. Zonnebril – take your shine

Op vakantie schijnt hopelijk de zon! Dus vergeet je zonnebril niet! Praktisch en stijlvol. Dit fashion item is niet alleen mooi, maar beschermt je ogen ook tegen alle uv-stralen: win-win! Kom gezellig een kijkje nemen tussen onze zonnebrillen van merken als A. Kjaerbede en Loavies. Extra fashionable: maak jouw zonnebril af met een leuk en vrolijk zonnebrilkoord.

Handig, deze vakantie musthaves op een rij! Krijg je al zin om jouw zomertoppers te scoren? Shop hier de leukste vakantie essentials zodat jij zonder stress op vakantie kan. Laat de countdown maar beginnen!