Menu

New in: Les Jumelles

Wear it like a trophy

New in: Les Jumelles

Als je ook maar een beetje online hebt gescrold de laatste tijd, zijn de kleurrijke combinaties je zeker niet ontgaan. Kun jij net als ik ook geen genoeg krijgen van deze felle en eyecatching items? Breng je outfit dan naar een hoger niveau met de nieuwste collectie van Les Jumelles.

De collectie van Les Jumelles zit boordevol items die in het oog springen, verfijnd én gewild zijn. Het label staat voor felle kleuren, grafsiche gedurfde prints en eyecatchers die zich onderscheiden van de massa.

''Exclusieve, maar betaalbare items die afwijken van het normale.
- Magalie Aerts, Founder & Owner''


Summer ready!

New in: Les Jumelles
Wij krijgen echte Summer vibes van dit kleurrijke en vrouwelijke merk. Met de prachtige materialen en felle kleuren is het merk snel geliefd geworden onder Fashion Guides. Het leuke aan dit merk: het is de hele lente en zomer makkelijk te combineren! Draag de felle jurkjes casual met een sandaaltje of creëer in een handomdraai een datenight proof look, afgestyld met een hak en mooie statement oorbellen. Combineer de blouses met een mooie jeans voor een casual look, of pak je favoriete short uit de kast voor een luchtige outfit naar het strand. 

Shop de nieuwste collectie van Les Jumelles makkelijk online of in onze Boutique afdeling in Sevenum. 
Shop Les Jumelles