Menu

Jansen-Noy Fashion Show

Neem front row plaats langs onze catwalk. Laat je inspireren door alle grote trends van deze herfst en spot nieuwe najaarsitems die bij jouw stijl passen! Of je nu op zoek bent naar fijne basics of een échte showstopper, op onze catwalk komt het allemaal voorbij. Klik op de pijltjes onderin de foto om naar de volgende foto te gaan.

Bij het stijlen van herfstoutfits denken we vaak aan bruintinten, beige, wit en zwart als basiskleuren. Goed nieuws als dit jouw go-to is, want: Black is Back! Ga voor een totale zwarte outfit of Mix & Match met wit of beige. Fan van kleur? Dit najaar kun je kleur ook zien als het uitgangspunt van je outfits. De kleurentrends die we tot nu toe veel gezien hebben trekken door, maar dan in diepere, warmere tonen. Naast groen zien we ook veel rood en paars, maar ook oranje. Niks geen winterdip dus, maar kleurrijk de winter door!

Ook zijn de Seventies invloeden terug van weggeweest. Denk aan een flared jeans of funky patronen. Meer weten? Lees onze vorige blog: Terug naar de Seventies.

Zo, dat waren de trends die jij ook eenvoudig in je eigen outfits kunt verwerken. Ben je als een blok gevallen voor een trend of voor een item specifiek? Shop de modeshow items online of kom gezellig langs in onze winkel!