Menu

Hoogzomer trends

Ons favoriete seizoen staat voor de deur. Verlang jij ook zo naar eindeloze zomeravonden, festivals en de zon op je snoet? Maak je klaar voor de zomer met deze 5 hoogzomer trends waarmee je jouw garderobe naar the next level tilt! 

1. Luchtig Linnen

De linnen look is een perfecte keuze voor een stijlvolle zomerse outfit. Het is luchtig, ziet er prachtig uit en voelt ook nog eens heerlijk aan. Ga alle kanten op met linnen zomertrends. Van een prachtige blazer om over je favoriete blouse of T-shirt te dragen tot een chique broek die zowel zakelijk als casual te combineren zijn. Een linnen jurk hoort natuurlijk bij de ultieme zomermode in 2024. Draag er sandalen onder en je bent klaar voor iedere zonnige dag!


2. Van maxi tot mini

Ook deze zomer zijn rokken nog helemaal in. Een mooie maxirok met een mooie top of een korte rok voor de écht zomerse dagen: voor ieder moment is er een mooie rok te vinden. Is het 's avonds nog wat kouder, combineer 'm dan met een mooi jacket of een trui. Voor welk materiaal je gaat, is helemaal aan jou. Stoere denim rok? Of toch sierlijk satijn? Ontdek de mooiste rokken voor deze zomer in onze collectie damesrokken.

3. Vacay shorts

De zomertrends zijn niet compleet zonder leuke shorts. Dit kunnen tijdloze denim shorts zijn, die je ook moeiteloos gebruikt om een festival outfit mee samen te stellen. Houd je van stoer? Ga dan voor nepleren shorts of stel een outfit met een high waisted shorts met een paperbag look. De styling opties zijn eindeloos!

4. Co-ord en ton-sur-ton

Stoer, stijlvol en toch heel makkelijk: dat bereik je met een co-ord set of een ton-sur-ton outfit. Wat dat precies inhoudt? Een co-ord set is een matching set van een rok of broek met top. Die vind je tegenwoordig in allerlei toffe kleuren, of juist in rustige tinten. Het is maar net wat jouw stijl is.

Met ton-sur-ton praten we over een outfit in dezelfde tonen binnen dezelfde kleur. Bijvoorbeeld een donkergrijze broek met een lichtgrijze top. Of als je meer van kleur houdt: een felroze rok met een pastelroze top. Beide outfits combineer je gemakkelijk met je favoriete sneaker, hak of loafer. Doe er een mooie tas bij en je bent ready to go!

5. Prints, prints, prints

Wij worden blij van zomer, maar ook zéker van een leuke print. Val deze zomer op met een mooie print in je outfit. Deze zomer gaan we voor toffe panterprints en meerkleurige prints - een printje met twee of drie kleuren. Denk aan een vrolijke blouse, een kleurrijke broek of ga voor meer subtiel met een tas in panterprint. Wat is jouw favoriete hoogzomer trend van dit seizoen?

Nu je de trends voor dit seizoen vers op je netvlies hebt staan is het tijd om te shoppen! Geef jouw garderobe een boost met een paar trendy items uit onze collectie en maak combinaties die jou een goed gevoel geven!