Menu

Topper: de bodywarmer

De bodywarmer beleefde een hoogtepunt in de jaren '80, in felle kleuren en met gekke prints. En sinds een paar seizoenen is deze mouwloze alleskunner weer helemaal terug!

In verschillende kleuren, licht of juist lekker gewatteerd. Praktisch én stijlvol. De bodywarmer kan je met veel kledingstukken combineren. Zo kun je bijvoorbeeld een sportieve of juist een casual look creëren met de bodywarmer.

Wil jij graag weten hoe je de dit kledingstuk stylet? Lees dan snel verder!
Shop Heren Bodywarmers

Sportief: met een t-shirt of trui

Vroeger was de bodywarmer vooral een praktisch item. Tegenwoordig wordt de bodywarmer ook gedragen als fashion statement en zien we dat ze ook worden gebruikt om een sportieve look te creëren. Combineer 'm met een t-shirt of trui. Als het nog net te koud is om in een trui naar buiten te gaan, maar het met een jas te warm is, dan zijn ze ideaal. 

En goed om te weten: de meeste bodywarmers worden van polyester gemaakt, waardoor ze erg comfortabel zitten én er sportief uitzien. 

Casual: in combinatie met een overhemd

Zin in een casual look? Combineer een overhemd met de bodywarmer. Door deze kledingstukken te combineren ben je casual gekleed én ben je zeker niet te fris gekleed. Zo kom je zeker goed voor de dag! Wanneer het te warm is, kun je de bodywarmer uitdoen en is je casual overhemd al een stylish look op zichzelf.

Laagjes tijd!

Houd je van laagjes? Dan kan een bodywarmer niet in je kast ontbreken. Met dit item heb je in een handomdraai een perfecte layered look. Style een bodywarmer onder andere onder een colbert, of zoals hierboven genoemd over een t-shirt, overhemd of trui. 

Shop hieronder de favorieten bodywarmers van Fashion Guide en Inkoop Heren Gerald.