Menu

Ready for Fall

Ieder seizoen zijn er nieuwe trends en komen er stijlen van eerder weer terug. Aan de start van een nieuw modeseizoen maken onze Fashion Guides ons wegwijs in de upcoming modetrends. Laat je in deze blog inspireren door de vijf grootste trends van deze herfst en spot items die helemaal in jouw straatje passen.

Klassiek patroon, moderne twist: Ruitjes

Ruitjes zijn altijd een van onze favorieten geweest en deze herfst zijn ze terug met een moderne touch. Of het nu gaat om de klassieke tartan-ruit of de gedurfde Schotse ruit, ruitjes zijn overal te vinden! Van blouses en rokken tot blazers en topjes. Wat deze trend zo leuk maakt, is dat je eindeloos kan combineren met verschillende ruitpatronen in één outfit. Durf te Mix & Matchen met ruit-op-ruit looks voor een echte showstopper deze herfst.

Tres chic in bouclé

De stof bouclé, ook wel tweed genoemd, is deze herfst een mega trend. Ondanks de grovere structuur van deze stof is het heerlijk zacht, wat perfect is voor het najaar. Met deze trend kom je chic à la Coco Chanel voor de dag! Vind je items van deze stof prachtig, maar houd je het graag casual? Draag dan een jasje boven een jeans. Op deze manier behoudt het item z’n elegantie, maar de spijkerbroek geeft het een stoere vibe.

Pretty in fuchsia

Roze is voor iedere vrouw wel een keer haar lievelingskleur geweest, misschien nog steeds wel. Hoe dan ook, goed nieuws: de felle kleur roze komt volop terug in al jouw favoriete fashion-items dit jaar. Knalroze en kaugomroze zijn dankzij de Barbie-film van afgelopen zomer een grote hit! Een goede reden om wat items in deze kleur te scoren. Gegarandeerd turning heads wanneer jij langsloopt de komende maanden!

Stoer met Cargo

Het is niet voor niks dat deze trend net zo populair is als afgelopen seizoen. De cargo-trend gaat verder dan alleen maar praktisch zijn – het combineert stijl met functionaliteit op een manier die we niet eerder hebben gezien. Cargo broeken met grote zakken voegen een stoere touch toe aan elke outfit. Mix een korte cargo rok met een fijne sweater en hoge laarzen. Of ga voor een cargo broek met een aansluitende top en een mooie hak voor een stoere uitstraling.

Shine bright in Metallic

Vorige herfst moesten we er misschien nog even aan wennen, maar nu zijn wij er helemaal weg van. Zoals we op de socials veel zien, stylen we deze eye-catching items dit jaar nog even door in onze outfits. Nog beter zelfs, deze trend wordt dit najaar groter dan ooit! Deze shiny items gaan we overal terug zien, zowel in kleding als in accessoires. Shine Bright!

Nu je de trends voor het komende seizoen vers op je netvlies hebt staan is het tijd om te shoppen! Geef jouw garderobe een boost met een paar trendy items en maak de tofste combinaties. De herfst is tenslotte hét modeseizoen waarin je lekker veel laagjes (en dus items) kunt dragen. Happy Shopping!