Menu

Festival looks 2024

Klaar om jouw festival outfit als een echte fashionista te rocken? Wij kunnen in elk geval niet wachten om te dansen op die heerlijke deuntjes in de zon. But first things first: de perfecte look scoren! Wij helpen je graag op weg met 5 tips. Want laten we eerlijk zijn, het gaat niet alleen om wat je draagt, maar ook hoe je het draagt.

#1 Ga voor co-ord sets

Geen zin om te puzzelen met combinaties? Ga dan voor co-ord sets! Ga bijvoorbeeld voor een crop top met bijpassende wijde (flared) broek of een matching short en top. Met co-ord sets ben je in no time klaar om te gaan feesten.

#2 Durf te experimenteren met kleuren en prints

Festivals zijn de perfecte plek om te experimenteren met kleuren en prints. Durf te gaan voor een opvallende print of een felle kleur die je normaal niet snel zou dragen. Felle kleuren zoals geel en roze zijn helemaal hot en happening. Ga voor een monochrome look of combineer juist verschillende kleuren om je outfit compleet te maken.

#3 Speel met laagjes

Het kan op festivals behoorlijk warm zijn overdag, maar 's avonds kan het flink afkoelen. Speel met laagjes door bijvoorbeeld een denim jacket of oversized bomber over jouw festival outfit te dragen. Zo blijf je niet alleen warm, maar creëer je ook nog eens een gave look!


#4 Comfortabele schoenen zijn een must

Festivals kunnen vermoeiend zijn en je wilt geen last krijgen van zere voeten. Ga voor comfortabele sneakers, (cowboy)laarzen of sandalen die passen bij jouw festival outfit.

#5 Accessoires zijn key

Accessoires zijn de key tot een perfecte festival outfit. Een toffe hoed of pet, zonnebril of statement ketting kan jouw outfit helemaal afmaken. Wat ook niet mag ontbreken deze festivalzomer: een kleurrijk sjaaltje!

Zo, dat waren ze. Nu je onze 5 tips voor dit festival seizoen vers op je netvlies hebt staan is het tijd om een trendy co-ord of flared pants met tof printje te shoppen! Shop jouw nieuwe festival outfit bij Jansen-Noy en je bent ready om de show te stelen bij de mainstage! Have fun!