Menu

Ready to party!

Feestje in het vooruitzicht? Dit is hét moment om jouw droomoutfit aan te schaffen, zodat je in stijl kunt genieten van een bruiloft, jubileumlunch of date night in de steeds warmere lentezon. Bij Jansen-Noy hebben we alle party trends in onze nieuwste collecties, zodat jij op deze momenten kan stralen!

1. De satijnen look

Dit seizoen is de satijnen look hotter dan ooit tevoren. Kies voor een glanzende, satijnen jurk in een mooie kleur om direct alle ogen op jou gericht te krijgen. Of ga voor een combinatie van een satijnen top met een broek voor een elegante uitstraling. De satijnen look is perfect voor een chic feest waar je de show wilt stelen!

2. Pailletten

Pailletten zijn dé manier om een dosis glamour aan je feestkleding toe te voegen. Of je nu kiest voor een paillettenjurk of subtiele paillettenaccenten op een top of rok: deze sprankelende details laten je stralen op elk feest. Pailletten voegen een speelse, feestelijke flair toe aan je look en zijn ideaal voor avondjes uit.

3. Co-ord Sets

Feeling good is easy met co-ord sets. Als jij comfortabel naar een feestje wil gaan, dan zijn deze co-ord sets perfect voor jou. Co-ord sets met een glitter erin verwerkt geven een echte party vibe én zitten ook nog eens heerlijk. Wat wil je nog meer?

4. Jumpsuits

Je bent altijd in stijl in een jumpsuit! Een jumpsuit is een absolute klassieker die je naar iedere gelegenheid kunt dragen. Daarnaast is een jumpsuit is eenvoudig casual door te dragen met een sneaker. Kortom, een echte alleskunner!

5. Accessoires

Accessoires maken de outfit! Dus mooie accessoires mogen uiteraard niet ontbreken. Style je feestelijke outfit tot in de puntjes af met shiny accessoires.

Voor welke partylook ga jij? Eén ding is zeker: je zult er schitterend uitzien. Nu je al deze inspiratie hebt opgedaan voor de perfecte outfit, staat er nog maar één ding te wachten: shoppen! Benieuwd naar onze collectie? Kom gezellig langs in onze winkel. Onze Fashion Guides inspireren je graag. Extra feestelijk: de persoonlijke aandacht en het professionele advies waarmee onze Fashion Guides jou in het zonnetje zetten.