Menu

Feestdagen lookbook

Met het einde van dit bruisende jaar in zicht, willen we graag stilstaan bij de herinneringen die we samen hebben gecreëerd tijdens ons feestelijke 90-jarig jubileumjaar. Een jaar vol onvergetelijke momenten!

Terwijl we de feestdagen tegemoet gaan, willen we je inspireren om deze maand in stijl af te sluiten. Van sprankelende jurken tot tijdloze pakken, wij hebben voor elk feest de perfecte outfit. Blader daarom snel door ons lookbook. Onze Fashion Guides staan klaar om je te helpen bij het vinden van een feestelijke outfit, en geven je tips om de look na de feestdagen ook nog lekker door te combineren.

Om de decemberdagen compleet te maken, vind je dit jaar een Gift & Goodie Shop in onze Kas. Zo ga je volledig voorbereid naar je vrienden of familie met een passend (en fashionable) cadeau.

En... ben jij verantwoordelijk voor het voorgerecht deze Kerst? Onze chef-kok Maurice van Juffrouw Jansen helpt je graag een handje. Hij deelt namelijk een heerlijk recept dat je thuis kunt bereiden.

Een feestje op je bord! Laten we een toast uitbrengen op de fantastische herinneringen die we hebben gedeeld. Samen met de verschillende generaties van ons familiebedrijf, met ons geweldige team en natuurlijk met jullie, onze gasten. Jullie hebben dit jaar extra bijzonder gemaakt!

Namens het hele team van Jansen-Noy willen we je hartelijk bedanken. We wensen je een sprankelende afsluiting van 2023 en kijken uit naar nieuwe avonturen in het komende jaar.