Menu

De 5 mode-trends voor kids

Ben je op zoek naar de leukste kindermode voor het voorjaar van 2024? Van felle kleuren tot aan unieke denim en gilets: wij inspireren je graag met welke voorjaarstrends niet mogen ontbreken in de garderobe van je mini!

1. Comfy cargo's

Utility wear is ook dit voorjaar weer een grote modetrend. Deze broeken zijn perfect voor alle stoere jongens en meiden (en drukke ouders). Deze broeken zitten heerlijk, zijn praktisch en met veel verschillende items te combineren. Klimmen, naar de speeltuin of een dagje weg: in een comfy cargo kan het allemaal!

2. Felle kleuren

De lente is hét moment om te stralen in felle kleuren. Wees niet bang om uit te pakken met felgekleurde items. Een roze broek, groene jas of geel shirt passen allemaal goed bij deze trend. Ook kleuren als paars, oranje en blauw zijn ideaal om je kleine mee op te laten vallen. Maak het zo bont als je maar wilt, want dit voorjaar mag het allemaal!

3. Wide leg pants

Comfy én stylish. Je shopt deze leuke broeken in allerlei verschillende materialen en kleuren, perfect voor de stijl van ieder kind. Combineer 'm met een stoer T-shirt tijdens warme dagen of een leuke sweater voor de koelere voorjaarsdagen. Hier en daar spot je ook printed denim. Als je oog daarop valt: gelijk scoren, want dat is er eentje waar je mini (en alle klasgenootjes) weg van zullen zijn deze lente!

4. Co-ord sets

Binnen no-time aangekleed 'smorgens: dat klinkt ideaal, toch? Het kan! Leg een toffe co-ord set klaar voor je kind je hebt binnen een handomdraai een leuke outfit! Nadenken over leuke setjes is daarmee verleden tijd. Je vindt deze co-ords set in allerlei vrolijke kleuren en prints online en in onze Junior Store!

5. Gilets

Van chic tot bohemian: met gilets style je talloze outfits voor je kleine. Zo is een felgekleurd gilet de perfecte keuze over een simpel T-shirt en jeans. Zoek je kinderkleding voor het voorjaar met een chique uitstraling? Combineer dan een effen gilet met een overhemd en pantalon. Ook zien meiden er fashionable uit met een gilet over een (kleurrijke)jurk. Een ding is zeker: met een gilet in de garderobe kan je blijven combineren!

Heb jij modetrends gespot waarvan jij en je kid(s) superblij worden? Wacht niet langer en neem een kijkje tussen onze nieuwste collectie! Op zoek naar meer inspiratie? Neem dan nog een kijkje in ons nieuwste Junior lookbook!