Menu

De 5 mode-trends voor mannen

Ook dit voorjaar hebben we weer fantastische modetrends waar (bijna) iedere man zich in kan vinden. Wij adviseren je graag met 5 modetrends die dit seizoen niet mogen ontbreken in je garderobe. 

1.90s minimalism

90s minimalism is, je raad het al, een trend waarin we eenvoudige looks spotten. Onder deze trend vallen items met rustige kleuren, zoals wit, beige, grijs en zwart. Voor heren zijn de T-shirts heel groot en worden ze ton-sur-ton gestyled. Ook de jeans en broeken mogen lekker losjes vallen en samen met de shirts zorgen voor een nonchalante, maar wel een on-trend look.

2. Transparante gehaakte stoffen

Op onze heren Trend afdeling kan je er niet omheen: overshirts in gehaakte stoffen. Als de stof dik genoeg is, kan je het overshirt zowel open als dicht dragen op een jeans of pantalon. Is de stof wat luchtiger, draag er een (wit) T-shirt onder en je bent ready-to-go! Bekijk onze 6 favoriete overshirts hieronder!
NN07
Overhemd Julio SS
€ 150,00
Wax London
Overhemd Didcot
€ 130,00
Olaf Hussein
Overhemd check knitted
€ 130,00
Wax London
Overhemd Newton
€ 130,00

3. Overhemden met korte mouw

Een overhemd met korte mouw is een must in elke garderobekast. Casual, maar toch gekleed. Zo tover je een sportieve look in een handomdraai om in een nette stijl met enkel een colbert. Ideaal voor naar je werk dus.

4. De bodywarmer

De bodywarmer is in deze lente en zomer hét fashion-item voor heren. Ze komen in dikke varianten voor, lekker voor in de lente of tijdens een lange zomeravond. Maar ook de wat dunnere bodywarmers zijn gespot, om casual over je t-shirt te dragen. De bodywarmer leent zich ook goed om mee te layeren. T-shirt, bodywarmer en daaroverheen nog een overshirt? Het is een look. Dé look. Dus ga ervoor!

5. Ruimere silhouetten

Stoere kleding met grote zakken, truien en shirts met grote prints op de achterkant en cargobroeken zijn de statement-items van jouw outfits dit voorjaar. En dat allemaal lekker oversized. Comfortabel én helemaal in. Dat klinkt als muziek in de oren, toch?

Zo, dat waren ze. Nu je boordevol inspiratie zit voor het komende seizoen is het tijd om de collectie te ontdekken. Pak een refill van je drankje, haal een lekkere snack uit de kast en duik in de nieuwe collectie op onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel. Ontdek het zelf!