Menu

Dé 3 trend-kleuren

Met de zomer in het verschiet is het de perfecte tijd om je garderobe te transformeren. De modekleuren van het voorjaar schreeuwen vrolijkheid. Van neon tot gekleurd denim en van het felle oranje tot het zachte lila. Je kan de kleuren combineren in één look, of juist met een jeans voor een perfecte capsule garderobe look. Wij inspireren je graag!

1. Neon

Neon Toppers
Naast de vrij rustige kledingtrend 90’s minimalism, zien we ook veel felle kleuren terug dit voorjaar. Van neon roze, tot oranje en lime. Stijl een neon kleur ton-sur-ton met bijvoorbeeld een gekleurde denim, of pas de colour blocking trend toe. Is dit iets te fel? Combineer een kleurrijke trui, bijvoorbeeld van American Vintage, met een spijkerbroek. Zo steel jij de show!


2. Oranje

Goedgek(l)eurd in oranje.
Oranje boven, kunnen we wel stellen. Deze vrolijke kleur laat zich niet tegenhouden en verovert een plekje in onze garderobe dit voorjaar. Van heel zacht tot wat dieper of juist feloranje: alle tinten komen voorbij. Wij zijn fan van dit gewaagde kleurtje en geloven dat dit kleurenpallet (buiten Koningsdag en het EK voetbal om) wat meer gedragen mag worden. Het is een kwestie van jouw favoriet spotten, en daar helpen onze Fashion Guides je graag bij!

3. Paars & Lila

Berry Beautiful
Afgelopen najaar trokken we massaal paars uit de kast, dit voorjaar zoeken we meer de lichtere kant op en gaan we voor lila. Fan van paars? Niet getreurd, want de tinten waarin we paars in fashion zien, blijven uiteen lopen. Pak volledig uit met deze modekleur en ga voor een tweedelig pak in het lila/paars. Met een wit T-shirt of basic tanktop laat je het pak goed tot zijn recht komen!

Wij zijn benieuwd hoe jij je outfits gaat stylen met deze heerlijke kleurtjes. Ben je fan (geworden)? Of heb je inspiratie opgedaan? Neem dan snel een kijkje tussen onze nieuwe collecties