Menu

Dé 3 Denim Trends

Kunnen we denim nog een trend noemen of is het een echte klassieker? Spijkerstof is (als je het ons vraagt) zeker een klassieker, maar de manier waarop je denim dit seizoen draagt is weer een échte trend. Natuurlijk zijn jeans perfect voor een capsule garderobe en staan op ons lijstje van ‘’perfecte basics die niet in je kast mogen ontbreken’’. In deze blog ontdek je hoe je een denim-droomcollectie samenstelt!

1. Full denimlook

Een volledige denimlook is helemaal hot and happening. Met een fijne denim jumpsuit of denimjurk trek je deze trend in één keer aan en ben je klaar voor je dag. Ook makkelijk én zeker niet minder trendy: het dragen van een jeans in combinatie met een denimgilet of spijkerjasje. Draag daaronder een stijlvolle blouse of (basic) T-shirt om je outfit compleet te maken.

2. Denim lovers

Ben jij op zoek naar een stoer randje en een vleugje vrouwelijk? Dan is de denimjurk of -rok hét item dat in jouw kledingkast hoort deze lente. De denimrok dragen we dit seizoen het liefst in een midi- of zelfs maxi-variant. De denimjurken zien we vooral als minimodellen en in verschillende wassingen. Het fijne aan een denimjurk of -rok is dat ‘ie eindeloos te stylen is tot heerlijke lente- en zomerlooks die je van 's ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kunt dragen!

3. Gedurfd Denim

Hier en daar spot je ook printed denim. Als je oog daarop valt: gelijk scoren, want dat is er eentje waar je veel plezier van gaat hebben. Dit voorjaar zien we ook steeds meer denim met steentjes en parels. Zo til je je outfit in een keer naar een hoger niveau. Wij zijn fan, jij ook?

Met deze drie trends in het achterhoofd ben je ready om je denim-droomcollectie samen te stellen. Shop je complete denim look of printed denim in onze nieuwste collecties.