Menu

Colour blocking

Colour blocking is een van onze favoriete trends deze zomer. Na het lezen van deze blog snap je waarom! Zeg maar dag tegen outfitstress, want (bijna) alle kleuren kunnen met elkaar gecombineerd worden. Die ene roze jurk past dus top bij die paarse jas!

1. Felle kleuren

In volle kleur
We trappen af met het combineren van felle kleuren. Voorbeelden hiervan zijn blauw, roze, paars, rood, oranje en geel. Experimenteer erop los! Door deze kleuren met elkaar te combineren, heb je een vrolijke look in een handomdraai. Wij horen je al denken: bestaan er ook foute kleurencombinaties? Nee, eigenlijk niet. Het gaat er om wat jouw smaak is, dus onthoud: never a dull moment in een colour blocking outfit.

Never a dull moment in een colour blocking outfit


2. Pastel

Jawel, pastel
Niet zo’n fan van felle kleuren? Colour blocking is ook een top keus met pasteltinten. Denk aan lila of lichtblauw. Doordat pasteltinten dezelfde (witte) ondertoon hebben, is het combineren van deze kleuren appeltje-eitje. Deze ondertoon maakt pasteltinten een stuk rustiger dan felle kleuren, maar hiermee creëer je alsnog een prachtig kleurenpallet in je outfit. Win-win!

3. Zwart & wit

Word gezien!
Ondanks dat zwart en wit officieel niet-bonte kleuren worden genoemd, is het juist tof om zwart/wit te combineren met een opvallende kleur. Dit kan zelfs met meerdere kleuren! 1..2..3.. it’s up to you! Denk aan een zwarte pantalon met een groene top, of juist een rode jeans met een witte blouse. Gebruik je creativiteit en steel de show!

Ben jij net zo fan als wij geworden van colour blocking? Vul deze trend helemaal in zoals jij het wilt. Felle kleuren, pasteltinten, meerdere kleuren door elkaar of misschien heb je zelf nog een te gekke optie? Maak je klaar voor oneindige outfitinspiratie: voeg meer kleur toe aan je eigen kast, of shop nu complete outfits bomvol kleur in onze nieuwste collectie.