Menu

Cadeau Inspiratie

Van bruiloften tot verjaardagen of een gezellige (buurt)barbecue. Waarschijnlijk heb jij meerdere gelegenheden gepland waar je een geschikt cadeau voor zoekt. Wij inspireren je graag met leuke cadeau tips, want bij Jansen-Noy vind je een geschikt cadeau voor iedereen!

Dames dingen

Voor haar
Wil je een vrouw verrassen met een leuk cadeau? Dan is een item om haar outfit mee af te stylen vaak een schot in de roos. In onze winkel vind je ongetwijfeld het perfecte cadeau voor je mams, je bestie of een collega. Van prachtige sieraden van My Jewellery en Bonnie Studios van mooie tassen van het Deense merk Núnoo. En van een mooie riem van Fabienne Chapot tot gelnagelstickers of starterskit van Gimeau. Een ding is zeker: je tovert een glimlach op haar gezicht!

Handig voor Heren

Voor hem
De meeste mannen houden van praktische cadeaus. Ga je een man verrassen? Geef dan een makkelijk of comfortabel cadeau. Zo vallen een portemonnee en een pet (bijvoorbeeld van PME Legend of Obey Clothing) goed in de smaak. Wat ook in de smaak valt, zijn de handige tassen van AY Studios. Tot slot is een mooi paar sokken -met een leuke print- een cadeau waar hij iedere dag plezier van heeft!

Als een kind zo blij

Voor de kleintjes
Tover in een handomdraai een glimlach op het gezicht van je kleintje met een van onze leuke cadeaus. Van een kinderboek van Lemniscaat tot leuke armbanden. En van fijne schoolspullen van Lassig tot aan de fijnste pyjama's van Feetje.

Altijd goed!

Voor iedereen
Bezorg je vriend(in) of familielid een geluksmomentje met de cadeaukaart van Jansen-Noy! Je komt altijd perfect uit qua budget én het is een ideale verrassing voor elke shopliefhebber! We maken het cadeau compleet met een mooie geschenkverpakking. Momenteel is het nog niet mogelijk om de cadeaukaart online te shoppen en om in te leveren.

Ben je op zoek naar meer cadeau-inspiratie? Of op zoek naar een cadeau in een bepaalde prijscategorie? Neem een kijkje tussen de accessoires van damesheren & junior, stel de juiste filter in en scrollen maar! Word je zelf blij van een van onze fashion-items? Zet ‘m op je eigen wishlist! Of shop ‘m als cadeau voor jou, van jou. Jezelf verwennen mag ook een keertje!