Menu

5 onmisbare key pieces

Wij zijn groot fan van de capsule garderobe: een zorgvuldige selectie van je favoriete kledingstukken waarmee je eindeloze combinaties kunt maken. Maar welke 5 items zijn nu écht onmisbaar in jouw wintergarderobe? Wij hebben het voor je onderzocht!
1. Jeans
Wij kunnen ons geen garderobe voorstellen zonder een jeans. Skinny, flared, slim fit en ga zo maar door. Voor ieder wat wils. Feit blijft dat denim wel tegen een stootje kan en dat maakt de jeans erg geschikt als everyday item. Heb je graag een trendmodel, maar wel één waar je jaren mee vooruit kunt? Ga dan voor het type straight leg of wide leg.

2. Blouse
Voor de blouse kies je een model dat echt bij je past en dat (het liefst) ook leuk staat onder een vest of trui. Om nog meer stylingopties te hebben met dit item, is het helemaal top als ‘ie zowel open als dicht te dragen is.
3. Blazer
Een blazer is een tijdloos item dat elk jaar wel terugkeert op het lijstje met trends. Het fijne aan een blazer is dat het een veelzijdig kledingstuk is. Het combineren van een zwarte blazer is heel simpel, want je kunt bijna niks fout doen. Je combineert een zwarte blazer eenvoudig op een jeans of pantalon. Of draag de blazer op een jurk.

4. Trui
Ook nodig: in de koude wintermaanden kan een fijne trui niet ontbreken. Kies geen kriebelexemplaar als je daar gevoelig voor bent, want dan draag je de trui waarschijnlijk nauwelijks. Wol (er zijn ook niet of minder kriebelende soorten) is een duurzaam materiaal dat lang meegaat als je er goed voor zorgt. Vragen hierover? Vraag onze Fashion Guides om advies!
5. LBD
Als er één item is dat in geen enkele garderobe mag ontbreken, is het wel een Little Black Dress. Het fijne aan zo’n zwart jurkje is dat je ‘m het hele jaar door kan dragen. In de zomer met een sandaal of een hippe sneaker. In de winter met een panty en een elegant enkellaarsje. Onze tip: draag een trui of blazer over je jurkje. Zo kom je extra warm én on-trend voor de dag.

Zo, dit waren de items die wat ons betreft niet in je garderobe kunnen ontbreken. Ben je fan (geworden)? Of heb je inspiratie opgedaan? Neem dan snel een kijkje tussen onze collectie: de combinaties zijn eindeloos.