Menu

3x polo’s met een twist

Een polo is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het sportieve kledingstuk met nette kraag, knoopjes aan de borstzijde en geribde mouwen is afkomstig uit de tennissport, maar is vandaag de dag een mode-item voor iedereen. Een polo shirt is veelzijdig, comfortabel en stijlvol. Een polo is een allround kledingstuk, waarmee je zowel in je vrije tijd als op je werk gestyled voor de dag komt. Het poloshirt mag dan ook niet ontbreken in jouw kledingkast! Ga jij dit seizoen voor een tijdloze polo óf kies je voor een polo met een twist? Ontdek onze 3 favorieten!

Polo’s met rits

Een stoere toevoeging aan je garderobe is de polo met een ritssluiting. Het geeft een nette uitstraling, maar behoudt toch een sportief tintje. Daarbij is een ritssluiting natuurlijk ook lekker praktisch – en sneller te sluiten dan die kleine knoopjes. Combineer deze polo met een jeans of shorts voor een casual look. Of ga voor business casual met een pantalon, colbert en nette schoenen.

Polo's met V-hals

Tegenwoordig is het poloshirt niet meer standaard uitgerust met knopen. De V-hals zie je namelijk ook steeds vaker. De strakke uitstraling van deze polo zorgt voor een luxe look. Ga voor lichte kleuren, zoals lichtblauw en beige voor stijl in een handomdraai.

Polo’s in pastel

Dit seizoen is het moment om je garderobe kleur te geven. En dan vooral met een subtiele touch. Een polo in een zachte kleur geeft je meteen outfit een frisse uitstraling. Lekker voor de lente dus! Draag deze polo's met een pantalon in een neutrale kleur, zoals beige, voor een klassieke en eigentijdse look.

Zo, dat waren onze drie favoriete polo’s met een twist. Feeling inspired? Dan is het tijd om te ontdekken welke polo het beste bij jou past! Onze nieuwe collectie zit er vol mee. Jouw winkelmandje ook?