Menu

Hi December!

Deze maand is onze winkel feestsferen en is er van alles te beleven. Laat je verrassen tijdens de leukste events, geniet van een lekkere warme chocomel of laat jouw cadeautjes leuk inpakken bij onze wrapping station!

Maak er samen een warm, sfeervol en vooral fashionable feest van! Enjoy, team Jansen-Noy.
Bekijk Fashion Agenda

Shop The Look

Restyle je party outfit!

Heb jij je outfit al klaar liggen?

Wrapping Station

Uitpakken maar!
De leukste kerstcadeaus shop je bij Jansen-Noy! Wij pakken jouw cadeaus natuurlijk extra mooi voor je in bij onze Kerst Wrapping Station. Zo wordt het éxtra leuk om te geven.

Jansen-Noy kerst postbox

Laat je wens uitkomen!
Jansen-Noy laat wensen uitkomen! Laat jouw kerstwens voor 18 december achter in onze speciale kerst postbox voor onze kas. Wij kiezen 2 wensen uit die we in vervulling laten gaan. Wat is jouw wens?
Kom naar de winkel!

Tijd voor elkaar!

Een tijd voor gezellig samen zijn
De decembermaand staat weer voor de deur! Een tijd van gezellig samen zijn met je familie & vrienden. Laten we deze momenten koesteren en maak je klaar om 2022 stralend af te sluiten.

Team Jansen-Noy wenst je een gezellige feestmaand & een stijlvolle en warme Kerst. Feestelijke groeten, ook namens familie en team Jansen-Noy, Fieke & Berend

Laat je inspireren

Feestdagen special

Wij hebben uitgepakt met een speciaal online magazine waarin we je graag inspireren met sprankelende looks om jouw feestdagen nog feestelijker te maken! Ook vind je de leukste cadeaus en hebben we een verrassend smaakvol recept van Juffrouw Jansen toegevoegd om zelf te bereiden en samen van te genieten. 

Bekijk het magazine