Menu

Gift & Goodie shop

We zitten er weer middenin: de maanden die in het teken staan van cadeaus. Gedurende november en december heb je waarschijnlijk meerdere gelegenheden op de planning staan waarbij cadeaus een rol spelen. Of je nu met je familie lootjes trekt voor Sinterklaas, een dobbelspel met kerstcadeaus voor vrienden organiseert of je loved ones iets wil geven met Thanksgiving: bij Jansen-Noy vindt je altijd een gepast cadeau. Wij inspireren je graag met onze mooie Gift & Goodie shop, online én in onze Kas. 

Dames dingen

Wil je een vrouw verrassen met een leuk cadeau? Dan is een item om haar outfit mee af te stylen vaak een schot in de roos. In onze exclusieve Gift & Goodie Shop vind je ongetwijfeld het perfecte cadeau voor je mams, je bestie of een collega. Laat haar bijvoorbeeld stralen met de prachtige sieraden van My Jewellery of een mooie tas van het Deense merk Núnoo. Of ga voor een mooie riem van Fabienne Chapot of geef een nagelliefhebber gelnagelstickers van Gimeau.
Dames accessoires

Handig voor heren

De meeste mannen houden van praktische cadeaus. Ga je een man verrassen? Geef dan een makkelijk of comfortabel cadeau. Zo vallen een portemonnee en een pet (bijvoorbeeld van New Era) vaak in de smaak. Of een muts voor in de koude wintermaanden. Tot slot is een mooi paar sokken -met een leuke print- een cadeau waar hij iedere dag plezier van heeft!
Heren accessoires

Als een kind zo blij!

Tover in een handomdraai een glimlach op het gezicht van je kleintje met een van onze leuke cadeaus. Van een goedgevulde adventkalender van Mimi & Lula tot een kinderboek van Lemniscaat. En van fijne schoolspullen van Lassig tot aan de fijnste pyjama's van Feetje.
Junior accessoires

Voor iedereen

Bezorg je vriend(in) of familielid een geluksmomentje met de cadeaukaart van Jansen-Noy! Je komt altijd perfect uit qua budget én het is een ideale verrassing voor elke shopliefhebber! We maken het cadeau compleet met een mooie geschenkverpakking.

Momenteel is het nog niet mogelijk om de cadeaukaart online te shoppen en om in te leveren.
Bekijk cadeaukaart

Happy holidays!

Ben je op zoek naar meer cadeau-inspiratie? Of op zoek naar een cadeau in een bepaalde prijscategorie? Klik hieronder op de juiste categorie, stel de juiste filter in en scrollen maar! Word je zelf blij van een van onze fashion-items? Zet ‘m op je eigen wishlist! Of shop ‘m als cadeau voor jou, van jou. Jezelf verwennen mag ook een keertje!

Wrapping Station

Net dat beetje extra plezier: je Sinterklaas- of Kerstcadeau prachtig ingepakt! Heb je het perfecte cadeau bij ons gevonden? Geweldig! Laat ons het op een mooie manier inpakken. Een feestelijke verpakking maakt de verrassing pas echt compleet!